A vegetáriánusok vajon kevesebbet szexelnek a húst gyakran fogyasztóknál?

A vegák előszeretettel szokták hangoztatni, hogy mennyivel egészségesebb életet élnek a húsevőknél, úgy tűnik azonban, hogy van egy terület, ahol jócskán le vannak maradva.

Ez a terület pedig éppen a szex, ami köztudottan egy csomó egészségügyi előnnyel jár, ezért aztán érdemes lenne minél többször csinálni. Egy friss felmérés - amiben 2000 brit vett részt - arra jutott, hogy

Mielőtt azonban messzire hajítod a tofut és elrohansz a henteshez némi karajért, azért azzal nem árt tisztában lenni, hogy ezt a felmérést egy húsokat forgalmazó cég készítette, érdemes tehát fenntartásokkal kezelni az eredményét.

Ugyanakkor pedig azt sem árt figyelembe venni, hogy tanulmányokkal igazolták, hogy a túl sok hús fogyasztása, a magas koleszterin- és telített zsírbevitel miatt akár az erekciódra is rossz hatással lehet. Két évvel ezelőtt mutattuk meg a PETA reklámját, ami szerint a vegák jóval tovább bírják az ágyban, az indoklásuk pedig így hangzott:

„A telített zsírok és húsban lévő koleszterin fogyasztása növeli a szívbetegségek kockázatát, magas vérnyomáshoz és magas koleszterinszinthez vezet, melyek veszélyesek lehetnek a szerelmi életre. Miért? Mivel ezek a merevedési zavar leggyakoribb kiváltó okai. A növényi alapú élelmiszerek ellenben tartósan vért juttatnak a test minden szervébe. Ezért a forró szerelmi életet és a sokkal hosszabb hálószobai virgonckodást a konyhában kell kezdeni egy ízletes vegán menüvel.”

Ezek után azért elég nehéz eldönteni, hogy hol az igazság. Mondjuk lehet, hogy mindenkinek igaza van, és a húsevők többet szexelnek, a vegetáriánusok meg ritkábban, de akkor nagyon sokáig bírják...

Mi most inkább rád bíznánk a döntést.

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon