Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Percenként kérdezgetni a csajt, hogy milyen a szex, elvitted-e, jó-e a tempó, nem csak felesleges, de irtó ciki is.

A világ első intelligens óvszere - ami tulajdonképpen egy gyűrű - pontot tesz erre a kérdésre is, hiszen képes mérni a szexuális teljesítményt és egyúttal észlel több szexuális úton terjedő betegséget is, már a közösülés alatt.


Az i-Con intelligens óvszert naná, hogy tudósok fejlesztették, és egy sor statisztikát mutat: többek között az aktus időtartamát, a sebességet és a szexuális állóképességet. De a készülék úgyanúgy rögzíti a felhasznált kalóriamennyiséget, a szexpózok számát és a legjobb, hogy képes észlelni a chlamydiát és a szifiliszt.

Az ígéretek szerint minden információ névtelen marad, de a felhasználóknak lehetősége lesz megosztani a legfrissebb adatokat a barátaikkal, vagy akár az egész világgal.


Hasonló módon más egészségügyi okoseszközökhöz, az i.Con is egy nano-chip és a Bluetooth technológia segítségével továbbítja az adatokat az okostelefonunkra.

A termék elég népszerű, már több, mint 90.000 ember előrendelte, és idén már kapható is lesz 60 dollárért, az árért cserébe pedig tölthető, többször felhasználható kis kütyüt kapunk.

(via dailymail)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.