Ugyanis egy olyan fícsörrel bővült, amely új távlatokat nyit a női kielégítésben. Hölgyeink és uraink, nagyon forró és nedves híreink vannak.

A Womanizer nem csupán egy vibrátor: ez az a csiklóizgató, ami száz százalékosan garantálja a női elélvezést – egy percen belül. Erre nem tudnánk jobb bizonyítékot felhozni, mint a saját tapasztalatunkat:

És ez szóról-szóra így volt. A méltán istenített szexsegédeszköz-család legújabb tagja, a Womanizer Pro 40 pedig még ehhez a mindenséghez képest is tud valami újat adni. Méghozzá azt, hogy

teljesen vízálló!

Nem úgy, hogy bírja a nedvességet – ezt korábbi társai is tudják (ami teljesen természetes, hiszen egy elélvezéskor igen sok nedvesség szabadul fel a nők lába közt). A kényeztető legpozitívabb vívmánya, hogy 100%-ban vízállóvá fejlesztették. A készülék úgy lett megalkotva, hogy az teljesen víz alá meríthető legyen, így ha valaki éppen fürdőzés közben vágyik némi kényeztetésre, a Womanizer Pro 40 szolgálatra készen áll majd.

 

A léghullámos, szívó-szopogató, orgazmusgaranciával vásárolható új szexjátékszer még ergonomikusabb tapintásán és az anatómiailag még tökéletesebbre fejlesztett formáján felül fel lett szerelve egy sötétben világító vezérlővel is, így egy kis izgalmas fényjátékot csempészhet a hálószobába – vagy a víz alá is!

A csiklóizgatót, ami teljesen új szintre viszi a zuhany- és fürdés közbeni szexet, vad magenta és szolid fehér színekben rendelheted meg, az Erotikashow pedig 1, azaz egy munkanapon belüli kiszállítást garantál!

 

A csinos, kézbe simuló és sokat tudó játékot mindössze 34,990 forintért beszerezheted – ami tényleg nagyon jutányos, ugyanis az általunk kipróbált Womanizerek 59,990 és 69,990 forintért kaphatóak (de hozzátennénk, hogy minden pénzt megér, több mint egy éve működik tökéletesen!).

Szóval ha szeretnél a víz alatti szex és a párod csiklóizgatásának új dimenzióiban elmerülni, akkor ez lesz a te játékszered.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon