A whisky lehet a megoldás, ha 105 évesen is fitt akarsz lenni

Nyilvánvalóan mi senkit nem akarunk rendszeres alkoholfogyasztásra ösztönözni, akad itt azonban egy 105 esztendős bácsi, aki szerint a whiskyben rejlik a hosszú élet titka.

Az illetőt Jack Reynoldsnak hívják, és a kora ellenére még mindig kimondottan fitt. Mindent elárul róla, hogy 102 évesen még bevállalta a "jegesvödör-kihívást", majd 104 évesen magára varratta az első tetoválását, de extrémebb sportokat is űz még, pedig simán azt gondoltuk, hogy 100 év felett már sétálni is bravúrnak számít. Talán el kellene kezdenünk több whiskyit inni, Jack ugyanis erre esküszik.

Jack nagyon kemény, egy tetkót is bevállalt

Minden reggel és este legurít egy pohárkával az italból, állítása szerint ez tette számára lehetővé, hogy ilyen hosszú és tartalmas életét éljen. Tavaly áprilisban még egy Guinness-rekordot is felállított, ő lett ugyanis a legidősebb ember, aki felült egy hullámvasútra, annak ellenére, hogy a hasonló korosztálynak az ilyesmit már egyáltalán nem ajánlják.

Jack legidősebb lánya egy interjúban mesélt a papa ivási szokásairól:

A recept tehát egyszerű; aktívnak kell maradni, sok időt kell tölteni a friss levegőn, körbe kell venni magad fiatalokkal, és időnként le kell gurítani egy kis whiskyt. Neki működött, egy próbát talán megér.

Ha pedig meg is jött a kedved a whiskyhez, a legjobban akkor jársz, ha ilyen pohárból fogyasztod el:

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon