Az Absolut Vodka a legújabb limitált széria, az Absolut Unique kapcsán beindítja országos bártenderversenyét, hogy megtalálja, ki dobálja a leglátványosabban a palackokat, rázza a shakert és keveri a legördögibb koktélokat. Ha pult mögött dolgozó férfi vagy nő vagy, vagy ismersz olyat, aki szerinted pokolian jó bartender, akkor jelentkezz vagy nevezd be az értékes nyereményekért folyó versenybe!

Hogy ki lesz az Absolut Unique Bartender? Az, aki úgy kever, mint senki más, aki nem ismer lehetetlent, ha koktélokról van szó, és a vendéglátás a kisujjában van. A bartenderek november 25-én éjfélig, azaz vasárnapig jelentkezhetnek.

De mi a helyzet azzal, aki a pult másik oldalán ül? Ha tudod, hogy ki keveri az ország legjobb Cosmóját vagy Bloody Maryjét, ne habozz megosztani velük! Bárki nevezheti kedvencét az Absolut Unique Bartender posztra november 25-éig.

Az Absolut Vodka célja, hogy a bártenderek a való életben, a munkájuk során mérettessenek meg.

A verseny menete

A beérkezett nevezésekre az első körben november 26. és december 9. között szavazhat a közönség, természetesen mi is figyelemmel kísérjük majd a verseny alakulását.

A népszerűség mellett azonban a tudás is fontos, ezért az Absolut Vodka minden résztvevő tudását próbára teszi majd egy teszt segítségével. A tíz legnépszerűbb és a tíz leggyorsabb hibátlan tesztet kitöltő bártender kerül be a top húszba. Ezt követően az Absolut egy Titkos Vásárló segítségével, előre meghatározott szempontok alapján nézi meg a versenyzőt a munkahelyén.

A legjobban teljesítő bártenderek kerülnek be a Titánok közé, akik közül a végső összecsapás során, a január 21-én megrendezendő Titánok Harca Unique Edition versenyből kerül ki az Absolut Unique Bartender.

A nyeremény

A legjobb egy különleges, személyre szabott, privát Bartender Coachingot nyer Nagy Zoltánnál, a London Academy of Bartenders vezetőjénél, a Boutiq’Bar tulajdonosánál, valamint részt vehet egy kétszemélyes hétvégén az Abacus Business & Wellness Hotel****Superior- ban. Emellett egy Absolut Unique bárszettel is gazdagodik, továbbá jelentős médiaszereplésben is része lesz.

És hogy miben más ez, mint a többi bártenderverseny? Hogy minden real life történik, hiszen bárki beajánlhatja kedvencét a pult mögül, és a legjobb húsz versenyzőt is munkája közben teszteli a Titkos Vásárló. Végül pedig a Titánok harca alatt is mindennapi feladatokat kell a pult mögött megoldaniuk.

Jelentkezés

Jelentkezni és jelölni a jatek@stylewalker.hu címen lehet, ha pedig valaki közvetlenül regisztrálna, azt is megteheti az Absolut Unique Bartender-appon keresztül.

További infó, regisztráció az Absolut Facebook-oldalán!

Egy különleges üveg

A verseny apropója az Absolut Unique, legújabb limitált szériájú, egyedileg tervezett és sorszámozott Absolut Vodka üvege.

Minden üveg egyfajta műalkotás – egyedi tervezésű és festésű, sorszámmal ellátott. Ahhoz, hogy valóban egyedülálló limitált szériát hozhasson létre, az Absolut átalakította a teljes gyártósort, és az emberi és gépi technikát vegyítette némi véletlenszerűséggel. Az eredmény közel négymillió feltűnően kialakított Absolut Unique üveg: mind éppoly egyedi, mint a vásárlóik!

Az Absolut Unique üvegekkel most egy egyedi iPadet és exkluzív Absolut Vodka ajándékokat nyerhetsz. Nincs más dolgod, mint beszerezni a saját limitált, sorszámozott darabodat, és regisztrálni az Absolut Vodka Facebook-oldalán található applikáción keresztül!

(x)

Tovább a:
Legfrissebb cikkekhez

A rovat többi cikkéhez
A szerző e heti kedvencéhez: A Föld leggyönyörűbb, alig ismert helyei

És ezt olvastad már?
Lorena a pillantásával felolvasztaná a jeget