Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nemcsak ünnepi jókívánság, hanem figyelemfelhívás is.

Annie Lennox többszörös Grammy-díjas énekesnő, ám most nem a hangjával alkotott: egy olvadó gleccseren álló jegesmedvét rajzolt. Az eredeti művet árverésre bocsátják 2020 elején, a bevételt jótékonysági célra fordítják majd.

A kép ugyanakkor a skót miniszterelnök, Nicola Sturgeon karácsonyi képeslapja is lesz. "Annie Lennox remek munkát végzett, hogy egy ünnepi hangulatú képet készített, mely egyúttal az év kiemelt fontosságú, lényeges üzenetét is hordozza. Továbbra is felelősséget kell vállalnunk a globális klímaválság megfékezésében. Nincs még késő ahhoz, hogy megállítsuk a dolgokat, ez azonban kollektív változtatást igényel" – mondta a miniszterelnök.

Annie Lennox szerint "a klímaváltozás bolygónk fenntarthatósága szempontjából a legbiztosabb előrelátható probléma, ezért választottam az olvadó gleccseren egyensúlyozó, partra vetődött jegesmedve alakját".

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.