Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy valódi építészeti remekmű, semmi sem képes jobban megjeleníteni az Apple filozófiáját, mint az űrhajónak becézgetett irodakomplexum, ami elképesztően modern, nyitott, trendi, minimalista és menő. Akad azonban egy bökkenő.

Korábban egyébként már részletesen is foglalkoztunk az új főhadiszállással, beszámoltunk arról is, hogy az alkalmazottak egy része rühelli a teljesen nyitott koncepciót. Most azonban egy újabb érdekes hír látott napvilágot, az itt dolgozók ugyanis panaszkodni kezdtek. Hogy mégis miért? Valószínűleg sosem találnád ki.

Mivel az Apple fejlesztői is rendszerint a telefonjukat nyomkodják miközben egyik meetingről a másikra rohannak, így érthető, hogy sokszor nem veszik észre a tereket elválasztó üvegtáblákat. A hírek szerint már azzal is próbálkoztak, hogy a legveszélyesebb üvegpaneleket kis cetlikkel bejelölik, ám ezeket gyorsan eltávolította a főnökség, mivel tönkre vágja a dizájnt.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.