Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Rengeteg pszichológiai tanulmány szól arról, hogy milyen hatással van ránk az ajándék, amit kapunk. Miért örülünk, nem örülünk, melyik ajándék ragad meg legjobban a memóriánkban? Kétségtelen, hogy az együtt eltöltött idő, élmény sokkal inkább megragad bennünk, mint a huszonötödik parfüm.

Együtt eltöltött idő

Ha az ajándékozott tudja, hogy amit kap, az közösen lesz felhasználva, akkor biztosítottnak látja, hogy a jövőben is vele együtt tervezed az életed. Azt gondolhatod, hogy efféle megerősítés hosszabb kapcsolatok esetében nem fontos, de időről-időre nem árt biztosítani a másikat, hogy, legközelebb is hazajössz, amikor leviszed a szemetet.

Ajándék, amit egész évben használhat

Sokszor a karácsonyi ajándéktól azt várják a nők, hogy megadja valamihez a kezdőlökést, esetleg olyan értéket képviseljen, amit nagy nehezen adnak ki magunkra. Ha egy bérletet vásárolsz neki, teljesen mindegy, hogy edzőterembe szól, vagy az Operába, egész évben rád fog gondolni, akárhányszor a kezébe veszi.

Hódoljatok közösen a hobbijának

Bármilyen furcsa a csajoknak néha egynél több hobbija is akad. Lehetetlenség felsorolni mindet, és nem is kell. Bőven elég, ha te tudod, hogy mi a kedvenc valamije. Ha ez megvan, akkor keresd meg az ehhez legközelebb álló tevékenységet, és hajrá.

Mi is gyűjtöttünk nektek három ötletet, hogy milyen élmények adhatók ajándékba:

Élménypláza

Ezen az oldalon találsz mindent mi szem-szájnak ingere. Ajándékutalványt is tudsz venni, így nem kell előre eldönteni semmit. Szuper ötletek vannak, és tele van szokatlan dolgokkal, tuti, hogy meg fog lepődni, ha ezek közül választasz egyet. Lehet, hogy a végén a te térded fog megremegni, amikor odaértek a tandem ugrásra.

Chef Parade - Francia farmkonyha

Elég menők mostanában ezek az együttfőzős dolgok, és ebben a Chef Parade eléggé az élvonalban van. A mi kedvencünk a Francia farmkonyhás kurzus. Mi lehet ennél jobb? Odamentek, megfőzitek, megeszitek.

Zeneakadémia bérlet

A színház és egyéb bérletek szuper ajándékok lehetnek olyan embernek, akit érdekel a kultúra, és évente legalább 10-szer elhangzik a szájából, hogy menne színházba/koncertre, de nem tudja, hogy mikor, mire. A Zeneakadémia nagyon régóta hozza közel az emberekhez fogyasztható formában a komoly zenét. Lazán van annyira cool, mint Cardi B.

Ha ezek között nem találtad meg az igazit, akkor irány MIVACS, ahol rengeteg ötlettel várunk!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.