Az FBI hitelesített egy új-mexikói ufóészlelést
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt viszont nem hajlandóak elárulni, indítottak-e nyomozást az ügyben.

Új-Mexikó felett az American Airlines egyik járata Új-Mexikó felett egy ismeretlen repülő objektumot észlelt. A pilóta a központtól azt kérdezte, hogy az irányításnak van-e tudomása más repülőről a légtérben, mivel épp fölöttük húzott el egy hosszú, henger alakú objektum.

Az eset után vizsgálat indult, ami azzal az eredménnyel zárult, hogy a pilóta és az irányítás között zajlott rádióbeszélgetés hiteles. Az ügyet felkarolta a sajtó, a TMZ megkérdezte az FBI-t, hogy van-e tudomásuk az esetről. A lap egyébként azután tett így, hogy az American Airlines szóvivője azt tanácsolta, hogy ha további kérdéseik vannak, akkor forduljanak a Szövetségi Nyomozóirodához (FBI).

Az USA légügyi hatósága (FAA) is reagált az észlelésre, állításuk szerint a radarjuk nem észlelt az említett időpontban objektumot a térségben.

A Qubit cikke megemlíti, hogy bár Új-Mexikóban található a White Sands Missile Range, ahol az amerikai hadsereg rendszeresen rakétákat és egyéb légi fegyvereket tesztel, de a bázis 640 kilométerre található az ufóészlelés helyszínétől.

A bázis sajtókapcsolatokért felelős munkatársa azt nyilatkozta, hogy a körzetben az adott időpontban nem volt eszközük, fogalmuk sincs mi húzhatott el nagy sebességgel az American Airlines járata fölött.

Kiemelt kép: Getty Images

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.