Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nemcsak azért akarsz élni a testi örömöknek, mert az jó, hanem mert gyereket is szeretnél, akkor a sperma nagyon fontos dolog. Ebben az esetben nem mindegy, milyen gatyába csomagolod pöcsöd és a zacsid.

A helyzet egyszerű, ha szoros, feszülős boxert vagy alsónadrágot hordasz, akkor a cerkád bepállik, mert nem tud normális szellőzni, vagyis a hőmérséklet felszalad a gatyádban. A meleg pedig nem tesz jót a heréknek, vagyis a spermatermelésnek: kevesebb és lassabb lesz belőlük.

(Persze be lehetne még hozni ebbe a körbe a forró fürdőt, a szaunát, az elektromos takarót vagy akár az alváspozíciót is, de ezek azért jóval rövidebb ideig hatnak a herékre, mint egy alsógatya, amit napi 14-16 órában viselsz.)

Szakemberek pedig megállapították, hogy

A jó hír, hogy ez nem örökre szól, vagyis ha szellősebbre veszed a dolgokat odalent, pár hónap után minden normalizálódik.

A kutatásból azt is megtudhattuk, hogy egy rosszul megválasztott alsónadrág károsabb az egészségre, mint a dohányzás és a piálás, legalábbis a szex, vagyis a gyerekprojekt szempontjából.

Van egy módszer, amivel segíthetsz a spermáidon, és talán még tetszeni is fog:

(Forrás / fotó: fivethirtyeight.com)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.