A tárgyra térünk – Beindult a Radarplayer
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Player azért jött létre, hogy egyfajta globális útikalauzként rendszeresen informáljon, szórakoztasson és ajánljon minden területről, ami egy férfit érdekelhet, az Urbanplayer azokat a legsvágabb hazai eseményeket gyűjti össze, melyekről nem szabad lemaradni. A Radarplayer pedig az összes olyan cuccot, amire mindezekhez egy férfinak szüksége lehet.

Ha játékokról van szó, tudjuk, hogy a férfiak nem viccelnek. Ezért a Radarplayerre csak olyan termékek kerülnek fel, melyek a vadászó-gyűjtögető életmódot folytatók számára valóban érdekesek, hasznosak és stílusteremtőek.

A Radarplayer hatalmas hiányt pótol, ugyanis kevés olyan weboldal van hazai platformon, ami ilyen széles skálában szemezgetne, méghozzá férfispecifikus módon. Így oktávokkal megkönnyíti a dolgodat: ahelyett, hogy harminc különböző, valószínűleg nem magyar weboldalt kéne végigböngészned, hogy képbe kerülj a legutóbbi trendekkel kapcsolatban – na meg árak és elérhetőség után nyomozz –, a készítők megkímélnek a piszkos munkától: a tech, stílus, lakás, felszerelés, gasztro és kult szekciók virtuális polcai roskadoznak a legizgalmasabb termékektől.

A radart a lehető legszélesebb spektrumra állítottuk azért, hogy könnyen, egyszerűen és egy helyen megtalálhasd, ami érdekel. Gémerektől kezdve stílusbarbárokon át sportőrülteknek, vájt fülűeknek vagy épp hobbiszakácsoknak is ajánl az oldal: csak kattintanod kell arra, aki leginkább te vagy, majd mazsolázgathatsz a legegyedibb cuccok között. Ha pedig inkább pénztárca szerint határoznád meg a keresést, a Radarplayeren könnyen kiválaszthatod a számodra ideális árkategóriát is.

Amiből pedig válogathatsz, az a globális felhozatal legjava: online rendelhető, minőségi termékek garmadája, melyek a legkorrektebb weboldalakról érkeznek az Egyesült Államoktól kezdve kis hazánkon át Ausztráliáig. Itthon gyakran nagyon bizalmatlanok vagyunk az online vásárlást illetően, ami nem is csoda: ha először vásárol egérrel az ember, sok extra költségbe vagy gyanús ajánlatba futhat bele tapasztalatlanul. Ezért a Radarplayer csak olyan oldalakra irányít át, ha vásárolni szeretnél, melyek bizonyítottan leinformálhatóak és megbízhatóak.

Na de mik is ezek a cool cuccok? Minden, amire egy férfinak szüksége lehet a teljes élethez – leszámítva egy csajt –, de tényleg. Hasznos, vicces és meglepő dizájntermékek, lakásturbózó berendezési tárgyak, kötelező kultdarabok, a legmodernebb techkütyük és egyedi kiegészítők, melyekkel észrevétlenül feldobhatod a szürkébe váltó hétköznapokat, megunt dolgaidat klasszabbra válthatod vagy csak villanthatsz egyet a csajod és a haverjaid előtt. Az ajánlott termékekről minden infót megtalálhatsz, hogy tudatosan vásárolj: egy rövid leírás tájékoztat az összes fontos részletről, az árkalkulátorral azonnal tudhatod, mennyibe is kerül az adott álomtárgy, majd egy egyszerű mutatóujjnyomással tovább is mehetsz a tényleges rendelésig.

Úgyhogy ha eddig azon panaszkodtál, hogy nincs időd végigmenni a városon egy új táskáért, nincs energiád szétkutatni hat informatikai boltot egy kiegészítőért, megőrjítenek a lakberendezési boltok neogiccsei vagy Szomszédok-hangulatú hervasztása, esetleg lövésed nincs, mit adj a csajodnak, akkor a Radarplayer pontot tesz a hiszti végére: online minőségi platformunkon mindent megtalálhatsz, még azt is, amiről eddig nem tudtad, hogy kerested.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.