Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A black friday az az alkalom, amikor ráébredsz, mennyire nem teljes az életed az éppen akciós tárgyak nélkül. De biztos így van ez? Mutatunk néhány elgondolkodtató példát, és egy valódi tippet.

High-tech a szépségért és egészségért

Jól néznek ki, de ez csak mellékes: a svéd FOREO termékei a jelenlegi csúcstechnikát állítják szolgálatba azért, hogy te vagy az általad megajándékozott szerencsések minimális időbefektetéssel egészségesebbek legyenek, úgy, hogy ez nagyon látszik is rajtuk.

A black friday egy sor termékük árát lejjebb nyomta: a LUNA 3, a LUNA MINI 2 szónikus arctisztító és a FOFO intelligens tisztító kefe a normál tisztálkodásnál sokkal hatékonyabban tisztítja a bőrt és segít megőrizni a fiatalságát, az UFO és UFO 2 a csajod arcmaszkjának hatását gyorsítja és erősíti, az ESPADA a pattanásokat okozó baktériumokkal veszi fel a harcot, az IRIS csökkenti a szem körüli ráncokat, az ISSA 2 szónikus fogkefe pedig a szájápolásban remekel.

Ugye, milyen értelmes ez a FOREO-ajánlat? Persze, mert ez volt a valódi tipp. A továbbiakat erős megfontolásra javasoljuk:

Gigantikus lapostévé

Majdnem két méter átmérőjű LED-tévé egy alig másfél méteres áráért? Nagy butaság lenne kihagyni! Nem fér el? Ilyet csak azok mondanak, akik a problémát keresik, nem a megoldást.

Te be tudod úgy állítani a szobába, hogy a fele belóg az ablak elé, akkor legalább nem kell függöny, azt a polcot meg sose szeretted, amelyet a másik része eltakar. Ha tetőcsomagtartó nélkül rá tudod kötni a kocsid tetejére, hogy hazavidd, már mehet is a Barátok közt kétszeres életnagyságban!

Százrészes láboskészlet

Csak pár tízezerért? Amikor három darabot is kétszázért ajánlottak a múltkor a telefonban? Nehezen állod meg, hogy csak egy készletet vegyél, de az ember maradjon a racionalitások talaján.

Lehet, hogy a gasztrokészséged kimerül abban, hogy tudod, honnan ér ki fél órán belül a pizza, és melyik melegszendvicskrém teszi kicsit puhábbá az egyhetes bolti kenyeret – de ha egyszer mégis megtanulnál főzni, csak kisorsolsz egyet a száz lábosból, aztán határ a Michelin-csillagos ég!

Multifunkciós kondigép

Emberemlékezet óta nem emelted meg a múlt században a sarokba gurított kézi súlyzót, ettől még érthető, ha most megveszed a nagyon sok funkciós kondigépet ajándék edzéstervvel.

Hiszen ez nem kézi súlyzó, erre áldozol majd időt, a zsír sisteregve fog égni, az izom hamarosan szétfeszíti az S-es pólót, és már plusz tíz fokban is keresed az olyan, félmeztelenséget indokló alkalmakat, amilyen a kutyasétáltatás. Biztos, ami biztos, vegyél hozzá plusz súlyokat is!

Vagány láncfűrész

Egy láncfűrész nagyszerű dolog, meg elég férfias is. Nem csoda, ha veszel egyet, amikor akciós. Oké, kerted nincs – de egyszer még lehet! –, az erkélyen a paradicsom már a hangjától kihal, mégis adódhat olyan helyzet, hogy érezd, jó vásárlás volt!

Amikor más bicskával és baltával próbálja befarigcsálni a karácsonyfát a talpba, te csak beindítod a láncfűrészed, meglengeted, és… na jó, nem az volt a terv, hogy teljesen levágja a tövét, de majd beszorítod a sarokba, és kikötöd a radiátorcsőhöz.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a FOREO.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.