Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Európa egyik legszínvonalasabb kutatóegyeteme, a King's College London elvégzett pár éve egy felmérést 15 521 férfi bevonásával, amely során a tudósok arra voltak kíváncsiak, hogy mennyi lehet az aktuális átlag péniszméret Nagy-Britanniában. Nos, bűvös számnak akkor 13,1 centiméter jött ki.

Aztán jött a LifeStyles prémium kategóriás óvszere, a SKYN, amelynek a honlapján egy online felmérést végeztek el nemrég: többek között 3037 szexuálisan aktív férfi péniszméretét kérdezték le,

Az átlag 15,49 centiméternek jött ki, amely mintegy két és fél centivel magasabb, mint az az érték, amelyet a brit egyetem kutatása során tavaly regisztráltak, és amely ugyebár az idősebb korosztályhoz tartozó férfiakat is érintette. Hoppá.

Szóval akkor most két dolog lehetséges:

  1. A fiatalabb férfinemzedék átlagban jobban el van eresztve nemcsak testmagasságban, hanem péniszhosszban is.
  2. Az online térben nemcsak az arc, hanem a farok is képes instant növekedésre.

Ha most hirtelen választanunk kéne, akkor a második mellett tennénk le a voksunkat, de azért az sem zárható ki, hogy az átlag péniszméret növekedése valóban egy létező jelenség, ehhez azonban további – a jelenleginél alaposabb és hitelesebb – felmérésekre lesz szükség. De akárhogy is legyen, a mi szerszámunk már adott, az már nem fog jobban megnőni – de talán nem is baj, hiszen nem csak hosszú puskával lehet jól vadászni:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.