Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha áprilisban azt látod, hogy virágot ültetnek egy kátyúba vagy könyvespolcot szerelnek a telefonfülkére, ne lepődj meg! Inkább örülj: a kis városbefoglaló jobbítások az 1x1 pályázat keretein belül valósulnak meg. Eljött az idő, hogy a városunkat is dekoráljuk, ne csak a lakásunkat!

A lényeg: vegyél egy talpalatnyi Budapestet, amit unsz, nem bírsz vagy épp nagyon szeretsz és fantáziát látsz benne, majd hype-old fel, alakítsd át saját stílusodban! Regisztrálj, tölts fel egy–két képet a helyről előtte és utána is, és pályázz az értékes nyereményekért. Külföldön már nagyon viccesen megvalósultak ilyen térhódítási koncepciók: függőágy a metrón, virágültetés egy kátyúba, magunkkal hordható mobilzebra, hogy bárhol kialakíthassunk gyalogosátkelőt. Budapesten is láttunk már ilyesmit, például a hihetetlenül kedves kis vonatnézegetőt a Délinél, amelyet egy kőkerítés közepére szereltek fel ismeretlen alkotók, hogy a kisebbek is láthassák a lent elmenő vonatokat.

Tehát fel az önzetlenséggel és kreativitással: hódítsunk 1x1 négyzetmétert Budapestből! Ha viszont még sincs ötleted, aért áprilisban járj nyitott szemmel a fővárosban, és keresd a meglepő alkotásokat!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.