A capuccino a kávékultúra pizzája, megkerülhetetlen, milliók által kedvelt habos-tejes kávécsoda, amit akár otthon is könnyen előállíthatunk!

Fogj egy lábast, melegíts benne két deci tejet, de ne forrald fel! Egy habverővel verd fel a tejet, hogy hab képződjön rajta, majd a habot visszatartva óvatosan öntsd a tejet a kávéra, utána kanalazd rá a tejhabot!

Nagyon basic, egybites megoldás, és üdítően egyszerű sokszor túlbonyolított világunkban. Nyílván nem lesz ugyanaz a minőség, mint egy Faema 61-essel, de a kanapén ülve elfogyasztott reggeli és a Gyilkos sorok mellé egyszerűen tökéletes kísérő. Isten áldja érte Itáliát!

Tovább a:
Többi vagány konyhai mutatványért a Hatékonyha-sorozatba
Legfrissebb Player-cikkekhez
Rovat többi cikkéhez

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Vajon ki a nap csaja Lady Gaga születésnapján?

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Gracie édesanyja Penthouse-modell volt…

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés