Cigivel a kezében is Alessandro Róma szendvicskirálya
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha porchetta, akkor Er Buchetto.

Bár biztosak vagyunk abban, hogy Rómában van még legalább tíz olyan hely, ahol olyan jó a porchetta, mint az Er Buchetto-ban, de az tuti, hogy saját állításuk szerint ők a legjobbak. Az 1890-ben nyitott hely igazi „lyuk a falban” intézmény, pici, mint a klassz olasz streetfood helyek általában. Az Eater stábja nemrég ellátogatott hozzájuk, hogy megkóstolják, milyen a hosszan sütött, kívül ropogós, belül omlós sertéshúsos szendvics.

Aleassandro Fioravanti ötödik generációs tulaj, azaz a hely már hosszú-hosszú évtizedek óta a család tulajdonában van, és ez nem is fog megváltozni, mivel már a fia, Luca is az üzletben dolgozik. Nem kérdés, hogy egyike azoknak a helyeknek, ahol a hagyomány találkozik a minőséggel, ráadásul autentikus a hely, annyira római, mint egy Francesco totti mosoly.

Ez is érdekelhet:

A fél világra eljutottak a barbecue megszállottjának Gyöngyösön gyártott sütői - Roadster

Adorjányi Máriuszban napjaink hazai vizein csordogáló barbecue-hajójának vezérevezősét tisztelhetjük, aki saját fejlesztésű szmókerjével segíti a sütőtársadalmat és társszerzőként jegyzi az első magyar nyelvű autentikus barbecue-szakácskönyvet. Mivel ebben a hónapban a Roadsteren a glampingre koncentrálunk, és a barbecue és a glamping gyakran kéz a kézben járnak, alaposan kikérdeztük Adorjányit.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.