Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy érzéki, díjnyertes pia a lenyűgöző szépségű Terepaima Nemzeti Park kellős közepéről.

A Unidas lepárló ebben a parkban terül el, gyanítható, hogy nincs is szebb szeszfőzde ennél a világon, ahol ráadásul a legváltozatosabb, és nem túlzás, a legizgalmasabb rumféléket gyártják Latin-Amerikában. Emellett azon ritka üzemek közé tartozik, amelyek képesek a rum mellett még gint, whiskyt, vodkát, brandyt és számtalan likőrt is előállítani – nem is akármilyen minőségben.

Diplomático Reserva Exclusiva – csábítás Venezuelából

A Diplomático Reserva Exclusiva kizárólag hagyományos, pot still eljárással készült cukornád párlatokat tartalmaz, amelynek következtében gazdag ízvilággal bír. A 12 éves rumokat is tartalmazó ital – amellett, hogy rendelkezik a márka jellegzetes édes-gyümölcsös jegyeivel – igen koncentrált és intenzív karakterrel csábít.

Komplex, karakteres rum, amelyben a gyümölcsös sütemény aromái mellett, tetten érhetők a rumos-mazsolás jégkrém, a kókusz, a szárított gyömbér, a fahéj és a szegfűszeg meghatározó ízjegyei is.

Don Juancho

A Diplomático rumok címkéjén Don Juancho, egy helyi nemesember – azaz mantuano – látható, aki a 19. század végén sokat utazott a Karib-térségben, és szenvedélyesen gyűjtötte a különböző párlatokat. A helyiek nagyon kellemes stílusú, joviális úrnak ismerték, barátait pedig gyakran kínálta a „Nagykövet úr készletéből” (Ambassador's Reserve). A Diplomático tehát nevében és karakterében is Don Juancho személyiségét követi.

Integritás és szenvedély különös keveréke

  • középpontban az íz…

A Diplomáticónál a szenvedély nem mással, mint a kitűnő alapanyagok kiválasztásával kezdődik. A legkiválóbb nádcukorméz és egy különleges rumkészítési stílus garantálja a Diplomático rumok komplex aromáit és lágy ízét.

  • …és a szívből jövő rumgyártás

A Diplomático egy független, családi tulajdonban lévő italmárka. A teljes gyártási eljárást ellenőrzik a cukornád ültetvényektől a palackozásig: az erjesztést, a lepárlást, az érlelést, a keverést és a palackozást is helyben végzik. A márka ‘Maestro Roneros’-ai felügyelik a teljes folyamatot annak érdekében, hogy megtalálják az aromák tökéletes harmóniáját.

  • …amely meghódítja a szíveket

A Diplomático egyedi ízvilága és stílusa nemzetközileg is elismert.

Zero waste

A cég elkötelezett a környezetvédelem, a fenntartható fejlődés és a helyi közösség támogatása mellett. A rumtermelés folyamán szinte semmilyen „hulladék” nem keletkezik, mert szinte mindent felhasználnak vagy újrahasznosítanak. Emellett a lepárló rengeteg embernek ad munkát a helyi közösségekben, akiknek munkán túl egészségügyi ellátást is biztosítanak.

Ez a menő, különleges rum elérhető a Whiskynetnél.

Gyanítjuk, ő is érdekelni fog:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.