A magyar lányok a legszebbek a világon. Ha annyi pénzünk lenne ahányszor hallottunk ezt a megállapítást, akkor Monte Carlo ingatlanainak fele már rég a tulajdonunkban lenne és minden nap egy másik villa teraszáról szürcsölnénk a Grey Goose vodkás koktélokat. Tény, hogy elcsépelt, de nem alaptalan a kijelentés. A modellvilágban hazánk lányai sokkal előkelőbb helyen állnak a ranglistán, mint bármelyik sportban.

 1. 8/8


  Palvin Barbara

  Barbi országunk egyik legújabb büszkesége, karrierje fénysebességgel ível felfelé. A középsuli mellett űzi a modellkedést, twitter-bejegyzései szerint jobbra-balra utazik. Tizenhárom éves volt, amikor felfedezték és azóta csak öt év telt el. Barbira a mostaninál is fényesebb karrier vár, ő maga a megtestesült báj, tökéletes adottságokkal rendelkezik, klasszikus szépség. A brit Vogue szerkesztője szerint hasonlít a fiatal Brooke Shields-re és mi ebben teljesen egyetértünk vele. Az ember szava is elakad a látványától!

 2. 7/8

  Mihalik Enikő

  A békéscsabai Enikő tizenöt évesen már modellversenyt nyert, így nem is volt kérdés, hogy komolyan veszi-e ezt a szakmát, habár az iskolában neki is beszóltak vékony alkata miatt. A világ egyik legismertebb modellje lett belőle, a models.com top50-es listájának rendíthetetlen tagja, tökéletes alakja és sugárzó jókedve segített abban, hogy idáig jusson. Gyönyörű, karakteres arcát mindig felismerjük és örömmel konstatáljuk, amikor találkozunk vele egy-egy plakáton. Imád enni, szereti a magyar konyhát és a sushit. Mi pedig őt szeretjük, de nagyon.

 3. 6/8

  Srej Zsófi

  A divat világa Sophie Srejként ismeri Srej Zsófit, akit az isten is modellnek teremtett. A hatvani lányt egy budai buszon fedezték fel és a középsuli elvégzése után egyből neki is indult a világnak. Vékony alkata és elbűvölő arca miatt imádják a fotósok és a kifutón már rutinosnak számít, emellett nagyon kedves lány, aki két lábbal áll a földön. Élete kívülről olyan, mint egy tündérmese: egyik nap New Yorkban ébred, másik nap Párizsban bulizik. A nemrég elhunyt divattervező géniusz, Alexander McQueen azt mondta róla, hogy tökéletes balerinaalakja van. Ez a divatszakmában olyan dicséret, mintha minket maga Vörösmarty Mihály veregetne vállon, mert szép verseket írunk. Zsófi öregbíti országunk hírnevét, és persze listánk következő szereplőivel együtt igazolja cikkünk első állítását.

 4. 5/8

  Rajzák Kinga

  A dunaszerdahelyi Kinga külföldön már vagy öt éve elismert modellnek számít, de nálunk elég kevesen ismerik. Az érintettek nevében is szégyelljük magunkat amiatt, hogy a huszonharmadik ValóVilág mutogatós Lujzája több figyelmet kap, mint modelljeink. Kinga szerepelt már a H&M kampányában, így aki járt már valamelyik plázában, az biztosan találkozott vele. Az ő személye egyet jelent a modellekkel kapcsolatos sztereotípiák megcáfolásával: intelligens, jó humorú és célja - Figyelem, Uraim! - az egyetemen a PhD fokozat elérése. Amint mondja, “Perverz módon vágyom a tudásra. Teória, filozófia, ez érdekel. Az individuum hogy alakul, alakult. Hol van az, hogy én.” Kinga, jelentjük, itt vagy a listánkon!

 5. 4/8

  Ebergényi Réka

  Kilencven-hatvan-kilencven: ugye ismerősek ezek a számok? A tökéletes női alakot hivatottak leírni. Nos, Ebergényi Réka ettől egy-két centivel tér csak el, nem is csoda, hogy nemzetközi szinten ő az egyik legismertebb modellünk. Harmincéves, már régóta modellkedik, még mindig a legjobb formáját hozza, így megteheti azt is, hogy válogasson az ajánlatok közül. A modellkarrier után a showbizniszben maradna - mi ezt is kíváncsian várjuk!

 6. 3/8

  Axente Vanessa

  A különleges nevű Vanessa a legfiatalabb szereplője listánknak, tizenhat éves, felehetőleg hatalmas karrier várja. Céljai között szerepel egy hollywoodi film is. Adottságaival bizonyára nem lesz sok gond, száznyolcvankét centire nőtt és rendkívül bájos. Legutóbb Milánóban ő nyitotta a Prada bemutatót, ami óriási siker, így a nemzetközi elismertség felé ezerrel robog. Vanit nemcsak nővérje segíti, aki szintén modellkedett, de az egész család mögötte áll. Vékony alkatáról így nyilatkozott: “...sokat eszem, imádom a pizzát is. Négy éve kosarazok, előtte három évig táncoltam, talán ennek is köszönhető az alakom.” Lányok, sportra fel!

 7. 2/8

  Fórizs Adina

  A jelenleg Londonban élő Adina rendelkezik talán a legkarakteresebb arccal az itt szereplő hölgyek közül. Már ő is jópár éve modellkedik, pedig még csak huszonnégy éves. Róla is csupa jót tudunk csak írni, érdekes lány, magas, vékony és emellett nagyon szimpatikus. Rengeteg fotósórozatban volt már látható, a legjobban a fiúsabb szerepeket szereti, de nem gond neki az sem, ha a végzet angyalaként kell pózolni. Minket bármilyen szerepben képes meggyőzni!

 8. 1/8

  Demmer Erika

  Demmer Erika plus size modell. Ez azt jelenti, hogy egy átlag topmodellnél teltebb alkattal rendelkezik, a kövérségtől viszont olyan távol áll, mint Bear Grylls a gyávaságtól. Sokak számára valahol itt kezdődik az igazi nő! Az ő példája nagyon fontos a hölgyek számára, hiszen sikereivel megmutatja, hogy nem feltétlenül kell a vékonyságot hajszolni, így az is érezheti jól magát a bőrében, aki nem felel meg ennek a kirtériumnak. Mi ennek nagyon örülünk és természetesen leborulunk Erika előtt, aki meseszép.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon