Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hét végére minden létező bőrt lehúztunk a Szelektorról, így az aktuális Divatmorzsák dúskál a borjúbőrben. A cipőtől kezdve egy táskán át a kabátig, a létező legkülönbözőbb divatproduktumokban ölt különleges színt és formát az anyag, az átható bőrszagtól ez esetben azonban még így sem kell tartani. Következzen e heti nyerő ötösünk!

Alejandro Ingelmo „Berlin” Backpack

A nyáron sem szenvedtünk hiányt új bőrtáskákban, így természetesen Szelektorunk gépezetébe is került bőven ebből a remek kiegészítőből. Legutóbb például Alejandro Ingelmo Berlinről elnevezett hátitáskája, mely a funkcióját tekintve a hétköznapokra termett, luxus kivitelezése azonban olyan mértéket ölt, amire ritkán találni példát. Dupla zsebes front oldalát a tökéletes arányok uralják, amit a fém cipzárak és a felső fogantyú tesznek maradéktalanul elegánssá.

Adam Kimmel x Carhartt Pocket Tees

Semmi sem stílusosabb, de legalábbis könnyebb viselet, mint egy jó szabású zsebes póló. Ha ruhatáradból még hiányzik ez a darab, mi nem ajánlunk mást, csakis Adam Kimmel és a Carhartt szoros együttműködésében készült pólót. A kollaborációból született teljes kollekció mindössze hét ruhadarabból áll, amiben a három pólón felül egy nadrág, egy zakó, egy hosszú ujjú fehér ing, és egy kabát is helyet kapott, így akár tetőtől talpig fel tudsz öltözni az egyediségüket árukban nem hordozó ruhadarabokból.

Cole Haan 2012 Fall/Winter LunarGrand  Wingtip Shoes

Túlzás nélkül állítható, hogy ezt a cipőt arra tervezték, hogy meghódítsa a világ nagyvárosainak utcáit. Cole Haan legerőteljesebb alkotását hatalmas várakozás előzte meg, nem véletlenül, hiszen a cipőzseni összes munkája szinte percek alatt tűnik el az üzletek, de sok esetben még a raktárak polcairól is. Az új modell árusítása augusztus 25-én indul, az első darabokat pedig Ázsiában dobják piacra a brand új, Hong Kong-i üzletének tiszteletére. Akinek megjött a kedve a lábbelihez, a következő héten már szorgosan figyelje Cole Haan oldalát, és már jó előre rendeljen magának  egy párat ebből a mesterműből.

Paul Smith Unstructured Wool And Chashmere-Blend Blaser

A jelenleg is odakint tomboló negyven Celsius fokok tükrében minden bizonnyal távolinak tűnhet a nap, mikor zakót fogsz viselni egy fekete garbóval, de az időjárás csaknem olyan szeszélyes, mint a divat. Bármelyik is gondolja meg előbb magát, a biztonság kedvvért nem árt beszerezned Paul Smith, a gyapjú és a kasmír tökéletes arányú ötvözetéből készített zakóját. Akár egy fehér inggel, akár csak a kedvenc pólóddal veszed majd fel a strukturált anyagú, karcsúsított blézert, két dologban biztos lehetsz: jól fogsz kinézni, és garantáltan védve leszel a hidegtől.

Acne Oliver Brown Leather Jacket

Az aszimmetria a vizuális művészetek Jolly Jokere, mégis ritkán alkalmazott eszköz a férfidivat területén. Talán ezért is kivételes öröm, ha mégis találkozunk egy szemet gyönyörködtető példával, különösen, ha az egy bőrkabátban ölt alakot. Az Acne dzsekije lényegében egy gallér nélküli motoros kabát, amit hangsúlyos váll - és könyökbéléseivel kifejezetten a kétkerekűek szerelmesei számára alkottak. Amennyiben gyakran jársz motorral munkahelyedre, ebben a részleteiben kimunkált kabátban akár egy reggeli meetingre is nyugodtan betekerhetsz, formális öltözékkel kombinálva ugyanis meglepően elegáns összbenyomást fogsz kelteni.

Múltheti válogatásunk már az ősz jegyében telt. Amennyiben gardróbod az évszakhoz illő ruhákban hiányt szenved, csak olvass tovább! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.