Greg Ferenstein bevállalós arc, aki a poén kedvéért értekezletekre egy öltönynek álcázott pizsamában ült be. Öt teljes napon át.

A onesie-nak nincs jó magyar neve, talán a kezeslábas van hozzá a legközelebb, de a lényeg, hogy ez egy olyan belebújós ruhadarab, kvázi pizsama, ami amolyan második bőrként funkcionál. Kényelmes, könnyű felvenni, de főként otthoni használatra szánták.

Eddig.

Egy cég ugyanis keresztezett egy öltönyt és egy onesie-t, ebből lett a suitsy, ami pontosan úgy néz ki, mintha rendes öltöny lenne rajtad.

Greg Ferenstein, egy San Francisco-i fickó úgy döntött, hogy úgy tesz, mintha öltöny lenne rajta, és így közlekedett benne nyilvános eseményeken egy hétig.

Ferenstein San Fransicóban nyomta végig a kísérletét, meetingekre ült be, az utcán mászkált benne, és még Rand Paul, amerikai kongresszusi képviselő egy gyűlésére is ebben ment el. Állítása szerint nagyon kényelmes, mintha csak egy lepedő lenne az emberen.

Aki szeretne ilyet, az a Suitsy oldalán rendelhet is. Ha megteszed és ebben jársz melózni, akkor légy szíves, csinálj egy videót és küldd el nekünk.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon