Heti körkép: Kardigánok
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van egy jó hírünk: közeledik a tavasz, lassan el lehet felejteni a nehéz téli kabátokat. Egy kardigán tökéletes választás lehet az unalmas pulcsi vagy a túl elegáns zakó helyett. Még mindig úgy gondolod, hogy ennek a ruhadarabnak a viselete százhúsz évet öregít rajtad? Következzen tíz nem nagypapás felső, amik inkább fiatalítani fognak a megjelenéseden!

Míg a pulóver arról kapta a nevét, hogy hogyan vesszük magunkra (pull over - a fejen áthúzásra utal az angolban), addig a kardigánt egy angol hadvezérről nevezték el. A ruhadarab egyébként a halászoktól származik és az a jellegzetessége, hogy valamilyen módon szét lehet nyitni a hason. Mindig is egy férfias darabnak számított tehát, a nők később kezdték hordani.

Hordhatjuk hűvösebb időben zakó alatt, ing-nyakkendő kombinációra húzva, ha elegánsabb hatást szeretnénk elérni. Lazább szerelésekhez is tökéletes, farmerrel és pólóval is működik. Igazi univerzális darab, majdnem annyira, mint az emlékeinkből kitörölhetetlen fizimiskájú Horst Fuchs egy csodagépe. Mi már alig várjuk, hogy egy frissítő tavaszi sétának indulhassunk egy vidám kardigánban, így nézzük a Player kedvenceit ezen a héten!

H&M kardigán, 3990 Ft

H&M kardigán, 3990 Ft

Topman - £38

Topman - £40

American Apparel - 44€

ASOS - £24

Fred Perry - £70

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.