Heti körkép: Printes pólók
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A nyomott minták a póló megjelenésével majdnem egyidősek. Az ember mellkasán és hasán lévő felület szinte kiált azért, hogy valamit megmutassunk rajta. Persze, az óriási logók korszaka lejárt - ha egyáltalán volt ilyen -, manapság senki nem akar mozgó hirdetőtábla lenni. Eheti válogatásunkban kreatív és vicces nyomattal ellátott pólókat mutatunk!

 1. 6/6

  A póló egy rövid ujjú, gallér és gombok nélküli ruhadarab, amelynél kevés univerzálisabb létezik. Kicsik és nagyok, fiatalok és öregek, nők és férfiak is hordják, sőt, még néha egy-két szerencsétlen sorsú állatra is ráadják. A tizenkilencedik században a ma már nevetségesen mutató kezeslábas aláöltözékből alakították ki a pólót és az alsónadrágot. Így mindkettőbe kényelmesebb volt belebújni és külön is lehetett őket tisztítani. Angol nevét (T-shirt) alakjáról kapta - rövid ujja miatt kiterítve egy nagy “T” betűt formáz.

  Fogalomzavar

  T-ing. A wikipedia szerint van ilyen, de én még embert nem hallottam ezt kimondani. Maradjunk abban, hogy a galléros “polo shirt” az magyarul pólóing, a “T-shirt” pedig póló. T-inget meg próbáljon kérni a boltban az, aki a szócikket írta a wikipedián.

  Igazából bármilyen felsőruházattal működhet egy grafikás póló - zakóval, kardigánnal, vagy akár egy laza kigombolt inggel. Ryan Goslingon öltöny alatt is jól mutatott, de hétköznapra hordhatjuk dzsekivel, farmerral és tornacipővel. Ha felirat van rajta, akkor az legyen erőteljes és egyszerű. Nézzünk most tizenkét különleges pólót!

  Az első képeken két magyar srác grafikáit láthatjátok. A Kövesházi Dániel és Farkas Róbert által megrajzolt mintás pólók remélhetőleg hamarosan megvásárolhatóak lesznek!

  Threadless - Everybody needs a hug

  Threadless - Give me my honey

 2. 5/6

  Threadless - Vote Zombies! $20

  Threadless - Party Animal $20

 3. 4/6

  Etsy - Madaras póló $16

  Etsy - Bicikliző róka $21

 4. 3/6

  Topman - Yes, This Is Dog Crew Tee £16

  Topman - Purple Moustache Face Crew Tee £16

  A bajusz miatt természetesen jár a pecsét!

 5. 2/6

  ASOS - Lacoste Live! Slim Fit Evil T-shirt £45

  ASOS - Energie Prisma T-shirt £40

 6. 1/6

  Store 13 - Burton Treehouse 8.990 Ft

  Porn Star $19.95

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.