Heti Street Fashion merítés - Farmerban a világvárosok utcáin

Ismét körülnézünk a világban és szemügyre vesszük, hogyan öltöznek a világvárosok utcáin a fiatal és az idős férfiak. Eheti válogatásunkban próbáltuk kerülni az elegáns összeállításokat, inkább farmeres urakat kerestünk, akiktől elleshettek néhány ötletet!

New York-i gurulás

Egyre inkább meg vagyok győződve arról, hogy a New Yorkba került távol-keletiek új színt visznek a város utcaképébe, habár ezen a srácon egy tök egyszerű összeállítást figyelhetünk meg. Összhangban van a póló és a farmer, a két ruhadarab egyformán laza szabású, így nem lesz aránytalan a körvonal, a Vans cipő pedig még mindig menő.

Forrás

Kanye West és hason mása

Igen, gyalázatos a vicc, szó szerint hason van Kanye West mása, ugyanis ez a londoni fiatalember a rapper arcképét ábrázoló pólót vett fel. Bizonyos körökben West ekkora sztárnak és ikonnak számít, ez a srác erre reflektál ezzel az öltözékkel. A farmer rövidnadrágot szürke kapucnival párosítani határozottan jó megoldás, így az arcképes póló is üt.

Forrás

Koppenhága és a khaki

A khaki színt nem egyszerű úgy hordani, hogy ne legyen unalmas, de ennek a koppenhágai srácnak van ízlése hozzá - az ing színével megegyező cipőt vett fel. A fekete sapka és a farmer is tökéletesen illik az összképbe, így lesz száz százalékig utcakompatibilis ez a cucc.

Forrás

Csíkos inges

Az ing és a cipő nélkül ez valószínűleg egy teljesen átlagos szett lenne, de a világos horizontális csíkok teljesen feldobják. A sapka alatt nem tudom, hány perc alatt sülne meg egy tükörtojás ebben a napsütésben, de még az is lehet, hogy csak a kopaszodást hivatott eltakarni. Menő a Persol napszemüveg és a szürke táska is, a kötött sapkával ez egy 92%-ban nyári összeállítás.

Forrás

Londoni bohém elegancia

Utcai elegancia - talán ez a szóösszetétel fogja meg a legjobban ennek az összeállításnak a lényegét. Mert hát Sasha nem egy '60-as évekbeli filmből lépett elő, már csak az iPhone miatt sem.

Forrás

Street Fashion válogatásunk előző részéhez kattintani érdemes!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon