Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Segítünk, hogy te nyerd meg a Hungaria-fotópályázat értékes díjainak egyikét.

Mire jó egy palack pezsgő? Lehet vele hajót szentelni, a nyakába lehet önteni a Forma–1-es futam győztesének, és persze lehet vele koccintani szilveszterkor, esküvőn, születésnapon.

És mire jó egy palack Hungaria pezsgő? Tulajdonképpen a fentiek mindegyikére, de főleg a mindennapok azon pillanataira, ahol az alkalom az, hogy megkívánsz egy pohár extra dry-t. És mire jó még a Hungaria-palack? Nyerhetsz vele például egy MacBook Airt, egy iPad minit, egy Bugatti kávéfőzőt, vagy akár egy TAG Heuer Carrera 1887 luxuskarórát.

Készíts egy fotót, amelyen feldíszíted a Hungaria-palackot, vagy egy kreatív, divatos környezetbe helyezed, töltsd fel a Hungaria Facebook-oldalán futó alkalmazásba; a Nánási Pálból és csapatából álló zsűri kéthetenként kiválasztja a neki legjobban tetsző alkotást, a közönségdíjakról a lájkok száma dönt, a fődíj, a karóra sorsolásán valamennyi beküldő részt vesz.

Milyen képekkel lehet meggyőzni a zsűrit?

Az első fordulóban a „Kapd el a pillanatot” című alkotás nyert, a zsűri kiemelte a fotó különleges, eredeti stílusát, és értékelte a modellel folytatott hosszas kísérletezést, amely közül a fotós, Simon Kíra jó ízléssel választotta ki a pályázatra beküldött darabot.

Szeretnénk segíteni, hogy hozzájuthass a vonzó nyereményekhez, ezért mutatunk néhány példát. Olyan tárgyakat, színeket, hangulatokat választottunk, amelyek illenek a Hungaria hivalkodásmentes, mégis elegáns, igényes stílusához, ezért eséllyel kelthetik fel a szakértő zsűri figyelmét.

Bővebb információ, versenyszabályzat és jelentkezés a Hungaria Facebook-oldalán található.

Jó képeket és sok sikert kívánunk!

(x)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.