Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Férfiak! Nem csak ti szerettek bennünket nézegetni az utcán. A mi szemünket is gyönyörködteti egy-két rajtatok feszülő divatos holmi. Bátran öltözködjetek, hiszen ahogy a magyar nők, úgy a magyar pasik is igazán szemrevalóak! Sorozatunk negyedik része visszatér kicsit a régi kerékvágásba.

Randizó huszonévesek

napszemüvegek, atléták, kék mintás póló, shortok: www.buy.com, Old Reliable póló, cipő: www.barneys.com

Ugyan ez a vacak nyári időjárás némi nyugtalanságra ad okot, ahhoz azért nincs hideg, hogy színes, sportos, feltűnő ruhába bújjatok és elvigyétek a CSAJT fagyizni! Nyáron belefér a minták keverése. Miért ne lehetne alaposan mintás nadrágokat hordani feliratos pólókkal kombinálva? Szandált, papucsot nem is merek ajánlani mostanában egy kis parkban sétáláshoz – nyári zápor esetén azért a zárt cipő a jobb, amúgy meg romantikus is lehet elázni. Szóval fel a mintákkal, színekkel, le a rossz idővel!

Bohém harmincasok

kék pulcsi, kék short, zokni, karkötők, napszemüvegek, kendő, cipő, szandál, papucs, melegítőnadrág, szalmakalap, táska: www.mrporter.com, fényképezőgép: www.insitu.hu, nyulas póló, farmer: www.dsquaredmall.net, alsógatya, kalapok, szürkés pulcsi: www.farefetch.com, atléta: www.unionlosangeles.com

Nagyvárosi létformához elengedhetetlen, hogy néha kitűnjünk a nagy átlagból, ehhez remek eszközök a kiegészítők. Egy jó kalap vagy táska, esetleg egy kendő (nyakban, fejen, farmer övbújtatóra kötve, stb.), vagy egy karkötő (mondjuk a barátnő által készített) mindent megold. Gondoljatok arra is, hogy néha azért látjuk az alsógatyátokat is! Leárazáskor a hármas, ötös, színes, mintás, extrább alsónadrágcsomagok is elérhető áron kaphatók, ezeket érdemes levadászni. Ugyanez igaz a zoknira: nem feltétlen a fekete meg a szürke elfogadott, ma már a pasik is hordhatnak színes zoknikat – például, ha megy az övük, vagy pólójuk színéhez.

Kozmopolita negyvenesek

öltönyök, nadrágok, ing, kék-mintás nyakkendő, cipők: www.mrporter.com, alsónadrág: www.farfetch.com, kockás nyakkendő: www.unionlosangeles.com

“Fashions fade, style is eternal", vagyis a divat változik, a stílus örök – mondta Yves Saint Laurent, és milyen igaza van! Vannak darabok, amelyeket egyszer kell beszerezni az életben. Egy-egy örökké elegáns ing, zakó, nadrág, cipő mindig akad – gondoljatok csak bele, például Greta Garbo garbója nők és férfiak körében örök népszerűségnek örvend. Szóval az elegáns, esetleg munkájukból kifolyólag folyton utazgató negyveneseknek a világ több országában meg kell állniuk a helyüket – már, ami a fizimiskát illeti. Az érettségi öltöny viselésének kora letűnt – mindenki szerezze be a szolíd elegancia biztonsági alapkellékeit! Kifogás nincs, abban is segítünk, hogyan viseld egy esküvőn az elegáns ruhákat!

Ez már a sorozat negyedik része volt. Vidám női tippcsokrainkat erre találod!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.