Öltözködési trendek, amiket megtartunk idén is

A férfidivatban a trendek nem jönnek-mennek olyan gyorsan, mint a nőknél. Nincs szükségünk minden évszakban újabb csavarokra az öltözködésben, nálunk minden egy kicsit lassabban történik. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi év trendjei közül néhány idén is érvényes.

Színes parkák

ASOS parkák

Nagyon kedveljük az anorákot (másnéven parkát), mert maszkulin és funkcionális ruhadarab. A harcmezőkről került a férfiak hétköznapi ruhatárába, népszerűségének csúcsát a hetvenes években érte el. Azóta állandó darab, az aktuális divattól függetlenül mindig beszerezhetjük, de tavaly átesett némi frissítésen: élénk színekben is kapható. Ez az irány idén is marad.

Terepminta

Jack & Jones alsók

A camouflage, avagy a terepminta szintén a katonai stílus egyik eleme, csakúgy mint a parka. Tavaly mindenféle ruhadarabon láthattuk, nadrágtól kezdve ingen és zakón át a cipőig. Kombinálni sokféleképp lehet, de nagy felületen nem ajánljuk. Egy terepmintás pulóvert vagy inget egy egyszínű mellénnyel vagy zakóval érdemes hordani. Mindenképp érdemes beszerezned egy ilyen darabot idén is, ha a trendeket akarod követni.

Csatos cipő

Zara Shoes With Buckles

Valahol a formális és az utcai között helyezkedik el a csatos bőrcipő, amelyet láthattunk tavaly öltöny kiegészítőjeként is. Ez a klasszikus megoldás idén is marad, ne félj tőle, inkább vedd számításba a csatos cipőt is, ha vásárolni mész! Létezik kevésbé elegáns, hasított bőr változatban is, de a legpuccosabb verzióját is hordhatod egy farmeres-zakós összeállításhoz.

Csík a mellrészen

Canali pulóver

Ezt a megoldást azért vezették be a divatcégek, hogy viselőjének alkata erősebbnek tűnjön, ugyanis általa szélesebbnek tűnik a mellkas és a váll is. Egy egyszerű optikai trükk, ami legtöbbünk számára előnyös. Köszönjük, maradhat.

Duplasoros öltöny

Topman zakó

A kétsoros zakót többször kitárgyaltuk, de 2013-ban is számítunk rá. Ha öltöny vásárlása előtt állsz, ne habozz felpróbálni egy kétsoros darabot! Lendületesebb, zártabb formát kölcsönöz viselőjének – de tudni is kell viselni. Különlegesebb ingekkel és nyakkendővel működik a legjobban.

Tovább:

A legfrissebb Player-cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
Egy remek Player-szetthez

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon