Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mintha minden hollywoodi színész megtanult volna viselkedni. Nem jutnak el hozzánk hírek kocsmai bunyókról, bemindenezett, tomboló sztárokról, Zac Efron generációjának tagjait meg mintha nem is egy édesanya, hanem az olajozottan működő pr-gépezet szülte volna. Colin Farrell kortársaiban viszont még "vót anyag" és még van is – megnéztük közelebbről, mit visel az, aki magasról tesz rá, mi a szezon trendszíne.

A most harminchat éves Colin James Farrellt 17 éves korában kicsapták az iskolából, utána mindenféle munkák után tévéreklámokban szerepelt, eztán megkapta egy mini tévésorozat főszerepét. Több színdarabban is játszott, ott látta meg Kevin Spacey, így kapott szerepet az Ártatlan bűnöző-ben. Az igazi kiugrást a Tigrisek földjén című film hozta meg. Azóta számos főszerepet kapott, például A fülké-ben, a Nagy Sándor, a hódító-ban. Járt vele Britney Spears, Angelina Jolie és Demi Moore is – érdemes tehát ellesni tőle valamit.

Zakós cowboy

A szűk fehér póló Marlon Brando és James Dean óta megunhatatlan – egy alkathoz passzoló farmerral meg aztán végképp jól mutat. Colin Farrell stílusának tökéletes példája a fenti szett, alapdarabokat hord egy kis western, illetve némi motoros felütéssel. Sokszor épít a koptatott farmerra és a bakancsra, ezeket a zakó billenti egyensúlyba, ami valahol szimbolikus: a színész kilencvenes években durvább arc volt, de a botrányokat mára már maga mögött hagyta. És – annak ellenére, hogy a bad boy imidzs így is átjön – ez valahol kötelessége annak, aki apa lesz.

H&M Blazer 12 990 Ft / H&M póló 1 290 Ft / H&M farmer 9 990 Ft / Ray-Ban Aviator £170 / Vagabond Code 29 990 Ft

A whisky és a bakancs

Nem kizárt, hogy az említett apaság előtt civilben is lehetett így látni az ír színészt, de a whiskysüvegnek látszó tárgyat ezúttal egy filmjelenet kedvéért szorongatja. Őszi színeket visel, a vastag pulóver a ránk váró évszakban nagy sláger, és a bokacsizmába tűrt farmer sem kevésbé fontos öltözködési elem. Egy gyapjúzakó a pamutpulcsihoz tökéletes választás lehet, így az ember felsőtestét kizárólag természetes anyagokkal borítja be.

H&M Blazer 14 990 Ft / Denim & Supply Ralph Lauren Jumper Rag Fleck £100 / G Star Jeans Slim New Rader £95 / Vagabond Billy 37 990 Ft / Balvenie 14 Year Old Single Malt Scotch $60

Elegáns, ha kell

Farrell vörös szőnyeges megjelenése majdnem kifogástalan, bár a karika fülbevaló egy kicsit kilencvenes évek. Ettől függetlenül egy Gucci öltönynek egyszerűen így kell kinézni!

Gucci Brera single-breasted suit £1040 / Gucci Slim-fit Cotton Shirt €245 / Canali Silk Satin Tie €100 / Lanvin Patent Dress Shoe £550

Sorozatunkban hírességek öltözékét vizsgáljuk meg közelebbről, az eddigi részekért erre tessék!

(Fotók: Just Jared)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.