Öt parfüm egy hétfő reggelre

Akadnak olyan szerencsés férfiak, akik egy álmos hangulatú hétfő reggelen már az első csésze kávé után tudják, milyen illatot viselnek aznap, mások azonban csak az iroda felé tartó zsúfolt liftben eszmélnek rá, hogy nem tettek fel magukra parfümöt. Bármelyik csoportba is tartozz, a következő öt illatot neked, és azoknak a bizonyos lassan induló hétfő reggeleknek találták ki.

Gucci by Gucci pour Homme

Gucci by Gucci Pour Homme, Edt, 50 ml

Vannak azok az őrült hétfő reggelek, amikor az ember nem ébred fel az óra csörgésére, odaégeti a pirítóst, és még az autója sem indul el azonnal. Hétfők, amikor azért imádkozunk, hogy azelőtt odaérjünk az íróasztalunkhoz, mielőtt még a főnök kiszúrná a késést. Nos, ilyenkor jó tudni, hogy a Guccira mindig lehet számítani. Az olasz bergamot és a finom jázmin egyvelege ugyanis nyugtató hatással van az idegekre, többek közt ezért is érdemes a stresszes napokat két fújásnyi Guccival kezdenünk. Jobb, mint a Xanax.

Dunhill Pure

Dunhill Pure, Edt, 75 ml

Igazi csapatjátékosoknak találták ki ezt az illatot, a hétfő reggeli meetingen magadon ezt a parfümöt viselve ugyanis egy melletted helyet foglaló kollégád sem fog levegő után kapkodni. Sőt, feltehetően annyi bókot kapsz majd, hogy az felébreszti a benned mélyen megbúvó egoista éned. Aki pedig nem kívánja betartani a „házi nyúlra nem lövünk” alapszabályt, dobja el az üveg kupakját jó messzire, irodai hódításokra ugyanis tökéletesen alkalmas a Dunhill új illata.

Costume National Homme

Costume National Homme, Edp, 100 ml

Hétfő reggel egy négyszemközti meeting a főnökkel. Minden bizonnyal sokunk számára álmaink netovábbja az előbb említett szituáció, amit az illat tekintetében mégsem kell túlgondolni. Nem túl szokatlan, mégis erős, ugyanakkor kifinomult illatot kell választani, aminek mestere Dominique Ropin, parfümtervező. Ropin örvendetes profizmusát már olyan más illatokban is élvezhettük, mint az YSL L’ Homme és a Burberry Beat. A Costume National Homme a ’90-es évekből ránk maradt, szaglószervünk legmélyebb bugyraiban még ma is fel-felbukkanó klasszikus férfiillatát ragyogóan egyesíti az olyan intenzív aromákkal, mint a grapefruit, a szegfűszeg és a kardamom.

Davidoff Silver Shadow

Davidoff Silver Shadow, Edt, 100 ml

Egy kiszámíthatatlan hétfőn a férfinak szüksége lehet valami kiszámíthatóra. A Davidoff Silver Shadow friss és modern illat, ami akkor érezteti hatását, ha az utcára kilépve az első fuvallat az orrunkba fújja saját parfümünk illatát. A feketeszezám és a spanyol paprika különleges ötvözetének hatására az irodánkra rögtön megszűnünk magánzárkaként gondolni.

Narciso Rodriguez For Him

Narciso Rodriguez For Him, Edt, 50 ml

Ha reggel úgy érzed, inkább visszabújnál a takaró alá, majd, hogy kivedd a napot, a HR-t hívva kamuból beteget jelentenél, szükséged lesz erre a kis szürke üvegre. Ne hagyd, hogy a külső megtévesszen, a szürkeség illúziója mögött ugyanis olyan intenzitás rejtőzik, amit csakis az ibolya levél és a pézsma kettőse eredményezhet. Narciso Rodriguez tervező kedvenc összetevőiből összeállított parfüm telített az erős és férfias identitásban, amire egy kora reggeli órán legalább annyira szükségünk lehet, mint egy csésze forró kávéra.

Ha randira készülsz, de nem tudod milyen illatot lenne érdemes viselned, nincs más teendőd, csak olvass tovább! 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon