Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi már tudjuk, mit fogsz hordani a következő nyáron, ami amúgy épp most jön, úgyhogy el kéne kezdeni frissíteni a ruhatárat. Olyan cuccokba fogsz botlani a Springfieldben, ami nagyon kék, nagyon trópusi, nagyon színes, batikolt, markáns és merész. De nyugi, azért akad letisztult, elegáns szett is.

Ha épp azzal a szűnni nem akaró gondolattal ébrednél az egyik frissen vágott fű illatú júliusi reggelen, hogy Justin Timberlake-nek akarsz aznap öltözni, óriási szerencséd van, csak bele kell bújnod ezekbe például:

Persze lehet, hogy a már említett, sokkal lazább vonulathoz tartozol, ami azért jó, mert ezen a nyáron főleg ez lesz a divat. Az SPF Festival és Tropics néven futó kollekciója például pont arra gyúr, hogy mérhetetlenül kúl és merész legyél, feliratos batikolt ingekbe, virágos, pálmafás, és batikolt eljárással készített grafikákkal nyomott pólókban döngess a Balaton Soundon.

Gatyarohasztó meleg van, de neked épp mítinged van délután kettőkor? Csak semmi pánik, calm down, nézd ezt a szettet. Legalább a vádlidon nem fog csorogni a verejték.

Szóval ne feledd a kulcsszavakat, amik már a fürdőgatyáknál is éltek: nagyon trópusi, nagyon színes, batikolt, markáns és merész. Jó, a karpereceket lehagyhatod, és a cipők közül választhatsz valami maszkulinabb darabot, mint ezt itt fent. 

Láttad-e már, miben fogsz fürdeni a nyáron?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.