Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A nyár, habár kitartó ugyan, érezhetően közeleg az ősz, mellyel párhuzamosan öltözködésünk is változni fog majd. A színek, melyeket viselünk, egyre mélyebb tónusúak lesznek, amit olykor nem árt feloldani néhány üde kivétellel. Tehetjük ezt akár úgy, hogy a tavasz színeibe burkoljuk magunkat, de ami talán ennél is jobb, ha megtaláljuk az ősz színeiben a számunkra legideálisabb párosításokat - ehhez próbálunk most segítséget nyújtani. Következzen öt színpár, melyet bátran viselhetsz, ha beköszönt az ősz!

Mélykék és menta

A menta az idei szezon egyik legnépszerűbb színe, amit az örök klasszikus mélykékkel a legjobb párosítani. A fazonok, és főleg a színek esetében elmondható, hogy jobb óvatosan bánni az aktuális trendekkel. Használatuk kifinomult módja lehet azonban, ha egy sláger színt egy alapszínnel teszünk párba, az így kapott kombinációt pedig akár rongyosra is használhatjuk, látványa ugyanis megunhatatlan.

Fehér és camel

Semmi sem ősziesebb, mint a camel, amit ha fehérrel kombinálva viselünk, külsőnk egyszerre lesz markáns és kifinomult. Ha ezt az összeállítást választjuk, ne felejtsünk el kiegészítőket is viselni. Egy bőröv, egy elegáns óra és egy barna cipő mesterhármasa ideális döntés lehet ebben az esetben.

Kék és fehér

Napsütötte őszi napokra tökéletes választás a kék és a fehér kettőse. A fehér nadrág viszonylag kényes viselet, ezért aki adott esetben a komfort érzetet előbbre tartja a stílusnál, nyugodtan cserélje fel a színeket, a kék nadrág fehér ing ugyanis szintén ideális döntésnek számít. Az összeállítást leginkább nappali viselet, amit mi mégis inkább különleges alkalmakra javasolnánk, az ősz azonban számos eseményt tartogat, így az outfit hiányzó darabjait nem árt már most beszerezni.

Világoskék és szürke

Az stílus egy önkifejezési eszköz, mellyel meghatározhatjuk önmagunkat, szavak nélkül definiálhatjuk mások számára személyiségünket. A színekről egy kisebb dimenzióban ugyan, de mindez ugyanúgy elmondható, aktuális öltözetünk színei ugyanis a nélkül árulkodhatnak hangulatunkról, hogy mi azt tudnánk. Vannak napok, amikor jó beleolvadni az utcai tömeg szürkeségébe, úgy megélni és élvezni a város szolgáltatta társas magányt, hogy bármivel is felhívnánk magunkra a figyelmet. Ha ilyen hangulatban keltél ki reggel az ágyból, ezentúl akár tudatosan is használhatod a világoskék és szürke kombinációját. A kettős alsó – és felsőruházat tekintetében szintén felcserélhető, a diszkrét külsőn ez egy cseppet sem fog változtatni. Jó eséllyel fokozhatod a hatást, ha szabás tekintetében is tartózkodsz a hivalkodó vonalaktól, azonban ellenkező esetben sem jársz rosszul, az összeállítás úgy is tökéletes egyensúlyban lesz önmagával és veled egyaránt.

Világosbarna és világoskék

Hideg és meleg szín ötvözete, aminek rendkívüli hatását csak fokozza, hogy ez esetben komplementer színekről beszélünk, mely párosítást bőr – és hajszíntől függetlenül, minden férfi számára bátran merünk ajánlani. A képen is látható módon, kiegészítők garmadáját is elbíró összeállítást azonban minden sallangtól mentesen is nyugodt szívvel lehet viselni, mindkét esetben garantált az évszakhoz illő tökéletes megjelenés.

Amennyiben kedved támadt egy színes összeállításhoz, lapozz Street Fashion rovatunkra, ahol biztos találsz egy személyedre szabott inspirációt!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.