Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudnak repülni, erőlködés nélkül ráznak le üldözés közben egy tucat rendőrautót, és jó a frizurájuk. A képregényekből a mozivászonra álmodott szuperhősök jelmezeik mellett a másik szignifikáns ismertetőjegyük a hajuk. Pókember, Batman és Superman már nem csak fiktív életeket mentenek, hanem frizuratrendet is diktálnak.

Superman

Kinek áll jól? Gyakorlatilag minden hajtípusnak és arcformának megfelel, ha azonban göndör, de legalábbis hullámos a hajad, lehet vele némi plusz munkád.

A fazon: klasszikus férfifazon, ezért kérd meg a fodrászt, hogy ne essen túlzásokba! Hajad hosszának oldalt három–öt centiméteresnek, fejed tetején ennél valamivel többnek kell lennie.

Így lődd be! A száraz hajadra kenj bőséges mennyiségű zselét, főleg az oldalakra, ahol feszesnek kell maradnia a frizurádnak. Az éles választék kialakítása után egy elől található tincset csavarj meg, amit dobj oldalra, vagy engedj leesni a homlokodra.

Pókember

Kinek áll jól? Legyen akár egyenes vagy hullámos a hajad, egy a lényeg: legyen belőle elég. Kerek arcformához nem ajánljuk, mivel maga a stílus is kerekded.

A fazon: az ideális hossz oldalt a három–négy a fejtetőn a négy–öt centi A fazon alapja a jól textúrált haj, ezért kérd meg a fodrászt, hogy véletlenül se ritkítson, hacsak nem feltétlenül szükséges.

Így lődd be! Győződj meg róla, hogy hajad teljesen száraz, mielőtt felviszed rá a waxot. A tenyeredre helyezz fel egy adagot a krémből, majd erőteljes és gyors előre-hátra mozdulatokkal vidd fel azt a hajadra. A műveletet egészen addig végezd, amíg el nem érted a kívánt struktúrát. Ezt követően menj rá a hosszabb tincsekre, amelyeket általában magától kiemel a krém. Adj nekik egy kis pluszt a waxból, és kész is vagy.

Batman

Kinek áll jól? Csakis az egyenes hajú férfiaknak ajánljuk, akiknek karakteres az állkapcsuk, továbbá az sem árt, ha az embernek van egy bazinagy kastélya.

A fazon: vágathatod rövidre oldalt és hátul, de tarthatod a hosszt is, attól függ, mik a preferenciáid. A legfontosabb az, hogy a hosszkülönbség az oldalak és a fejtető között legyen látványos, és könnyen érzékelhető.

Így lődd be! Alkalmazz a hajadon egy erős tartású hajformázó gélt, majd gondos fésülés mellett szárítsd meg hajadat oldalt, végül elöl. Ha minden szál ott áll, ahol szeretnéd, fejezd be a műveletet egy kis wax felvitelével, így frizurád fénye kellően magas lesz.

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
A szerző e heti kedvencéhez: Lily Aldridge a stúdióban – Így fest egy playmate lánya

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.