Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A keleti blokk elég erős csajfelhozatalban, például ezzel az orosz hölggyel is bővült a listánk: Szvetlana Biljalova nevét jegyezd meg, az egzotikus szépségtől órákra leáll az élet a neten. Apu leesett álla vagyunk.

Az a csodás abban, ha egy férfimagazinba ír az ember, hogy teljesen legálisan, sőt, munkaköri kötelességként keresheti, nézegetheti naphosszat a dögösebbnél dögösebb csajokat. És eközben rájövünk, hogy persze nyilván majdnem igaz az elfogult sztereotípia, hogy a magyar nők a legszebbek a világon, de azért ezt simán kibővíthetjük Kelet-Európára – a lengyel mellek, Emily, Veronica, Paula, valamint az orosz test, Aljona utána itt a különleges, egzotikus Szvetlana.

Undorítóan hímsoviniszta módon azt várjuk, hogy most már Szveti dobja le magáról azt a maradék kevés göncöt is. Vagyis a bikinit, vagy a bugyit, mindegy. Aljona megtette, hajrá Szvetlana!

Megkímélve a fárasztó negatív kommenteléseket, eláruljuk, mi is látjuk, hogy a 23 éves orosz modell mellei szakember kezei közül kerültek ki, és igen, elég vékonyka is ő. Viszont masszívan edz, gyönyörűen tónusos.

Főz is, bár speciálisan:

Ha még ennél is több képet szeretnél látni a fekete szépségről, kövesd Instagramon.

(Képek: vk.com, Szveta Biljalova-Instagram, Szveta Biljalova-Facebook)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.