Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem jött be a mutatvány.

Bár Mihalik Enikőt is bevetették, ez sem segített a meztelen nőket hanyagoló Playboyon, ezért 2017 márciusától ismét lesznek pucér mellek, hátsók, vénuszdombok a nyulas magazinban. Mindezt az új főszerkesztő, a minden bizonnyal hatalmas médiás tapasztalattal bíró 25 éves Hefner-csemete, Cooper jelentette be.

A magazin pont egy éve engedte el a meztelen modelleket, mondván az internetes ingyen pornó korszakában a levetkőzött modell felett eljárt az idő.

Nos, mivel a magazin példányszáma hatalmasat zuhant, úgy tűnt, mégis van érdeklődés a téma iránt, így kitették az előző főszerkesztőt, és kinevezték Cooper Hefnert.

„Ma visszaszerezzük az identitásunkat, és újra azok leszünk, akik vagyunk.” – tweetelte.

Az 1953-ban alapított kultikus férfimagazin a 90-es évektől kezdve egyre több riválissal találta magát szemben a piacon, és amióta a meztelenség egyre könnyebb formákban elérhető más csatornákon, és megszűnt egyedülálló platformja lenni a csupasz női testeknek, folyamatosan piacot veszít. Az internet megjelenése óta feltűnően nem találja a helyét, de nem aggódunk, mert a csokornyakkendős nyúl logója még mindig az egyik legismertebb a világon.

A legjobbakat kívánjuk.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.