Az „otthon hagytam” mostantól nem kifogás – Dizájn falitartó az előszobába

A Butler (magyarul komornyik) névre keresztelt falitartónak hála végre elegánsan tarthatjuk egy helyen az iPhone-unkat, a pénztárcánkat, a napszemüvegünket és egyéb létfontosságú tárgyainkat.

Ha indulás előtt soha nem találod a kulcsaidat, telefonod, szemüveged, akkor Curtis Micklish Butlerjét neked találták ki. De ha a pénztárcádat szoktad otthon felejteni, a leginkább egy fogashoz hasonlítható dizájn falitartó akkor is megoldja a gondot. Az amerikai dizájner fából és fémből készült bútorokat, kiegészítőket gyárt, amelyek letisztult megjelenésük ellenére bármely helyiségben nagy valószínűséggel a legkarakteresebb darabokká válnak.

A diófa- és nyírfafurnérból készült személyi komornyik hátsó részén a pénztárca- és telefontartó-rekeszen kívül egy iPhone-töltőt is kialakítottak, így azt is elkerülhetjük, hogy a telefonunk meglegyen ugyan, de lemerülve.

Míg a pénztárcánkat a felső tárolórészbe tehetjük, addig az iPhone-unk helyéül – mely mostantól falióraként is funkcionál – a sötétbarna farész elhúzásával keletkezett rés szolgál. Ha a sötétbarna ablakot elhúztuk, a szabadon álló farészre pedig felaggathatjuk a szemüvegünket, a napszemüvegünket, de akár egy sálat vagy egy könnyebb esernyőt is.

A Butler megrendelhető 170 dollár plusz szállítási költségért, azaz nagyjából 37 ezer forintért a micklish.com honlapon, vagy a tervező etsys oldalán keresztül.

Tovább:
A legszűkebb gatyában is elfér – TGT minimálpénztárca
Képletes tollal tiszteleg Einstein előtt a Montblanc
A Divat & Stílus rovat legfrissebb hírei

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon