Jobb, ha tudod, hogy ezek a dolgok egyáltalán nem jönnek be a nőknek
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bizonyára már rájöttél, hogy nem egyszerű dolog hosszútávon is boldoggá tenni egy nőt. Sok olyan dolog létezik, amiről egyes férfiak úgy gondolják, hogy bejön a csajoknak, ám valójában épp az ellenkező hatást érik el. Női vélemények következnek.

Hiszen ki más tudná hitelesebben elmondani, hogy mivel lehet lelombozni a nőket, ha nem ők maguk? Még jó, hogy a Redditen egy csomó álláspontot lehet olvasni a témában, most ezek közül szemezgettünk. Lássuk tehát, hogy mik azok a dolgok, amiről a pasik úgy vélik, hogy bejön a csajoknak, ám valójában nagyon nem, sőt!

"Kéretlenül képet küldeni a hímtagról. Egy csomó pasi volt már, aki nagyon közel került ahhoz, hogy elmenjek velük randizni...aztán megmutatták az átkozott cerkájukat. Aztán nem értik, amikor lefújom a randit és soha többé nem állók szóba velük."

"Utálom, amikor a srácok azt hiszik, hogy az egy bók, ha azt mondják nekem, hogy nem vagyok olyan mint a többi lány. A többi nő fantasztikus, általánosságban utálni a nőket pedig nem vonzó dolog."

"Kölnivel zuhanyozni. A jóból is megárt a sok, és ez a jó parfümre is vonatkozik."

"Eljátszani a brutálisan macsó férfit. Most komolyan, olyan srácot akarok akivel el tudok menni kikapcsolódni, nem olyat, aki állandóan verekedni akar, ha valaki csak rám néz."

"Amikor egy srác azt mondja az első találkozáskor, hogy én egy jófiú vagyok, meg hogy bízz bennem. Intő jelek."

"Amikor a pasi csak és kizárólag a saját orgazmusára koncentrál azt feltételezve, hogy önmagában a szex ténye elég egy nőnek a csúcsra jutáshoz. Aztán elélvez és befejezettnek tekinti."

"A saját edzéseikről beszélni vagy megemlíteni a tényt, hogy járnak kondizni. Senkit nem érdekel."

"Szépségnek meg ilyeneknek hívni engem. Haver, nem fogok csak azért lefeküdni veled, mert csininek neveztél."

"Az őrült ujjazást. Lassíts le! Az a dolog elég érzékeny."

"Letudni egy gyors menetet majd átfordulni a másik oldalra és bealudni viszonzás nélkül."

(Reddit)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.