Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A republikánusok jelöltje kétségtelenül minden idők legtöbbször parodizált figurája, és erre bizonyítékaink is vannak.

Donald Trump pornókban is feltűnik, ami jogilag megállja a helyét, ám ne számítsunk arra, hogy az amerikai milliárdos és politikus – aki a mai napon az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke lehet – felnőttfilmekben nyomult. Az el kell kapni a pinájukat idézet valóban tőle származik, hírhedt nőfaló hírében áll, a kampány elképesztően mocskos volt, így aztán valósággal adta magát, hogy a furcsa hajú úriember főszereplésével pornóparódiák készüljenek.

És az igazi Trump miért nem perel?

Amerikában tömegével készülnek a film- és celebparódiák, ami felvet néhány érdekes kérdést, mindjárt azt, hogy miképpen is készülhetnek el, és hogyan nem perelik darabokra a nagy filmstúdiók a pornófilmes koppintásokat. Az ok az amerikai törvényekben keresendő, amely jogilag véd mindenféle paródiát, ha annak célja egy létező alkotás vagy közszereplő humoros feldolgozása/megközelítése. Elég tehát egy cím mögé odabiggyeszteni, hogy paródia, és az alkotók már védve is vannak. A történet természetesen nem ilyen egyszerű, a nagy stúdiók jogi osztályai például azzal érvelnek, hogy a pornóparódiák célja nem a humor, de a legfelsőbb bíróság a szólásszabadságra hivatkozva eddig mindig elutasította ezt a megközelítést.

Johnny Depp és főleg Alec Baldwin nagyon ütős Trump-alakításokkal rukkoltak elő, de ilyesmire semmiképpen ne számítsunk a szexfilmekben szereplő „előadóművészektől”. Az alkotók a felnőttfilmekben megelégedtek a jellegzetes paróka+piros nyakkendő+öltöny kombóval és készen is volt Trump, ennél mélyebbre nem nagyon mentek. Mármint az alakításukat illetően.

Létezik egy Mass Debate 2016 című alkotás, ami egy elképzelt Bernie Sanders-Trump-Clinton vitát idéz meg, az est házigazdája Megyn Kelly, aki a valóságban a Fox News műsorvezetője, és 2015-ben komoly csörtét folytatott le Trumppal.

A Brazzers is elrukkolt a saját verziójával Erection Debate (lefordíthatatlan szójáték, amely a választás („election”) és az erekció („erection”) szavak hasonló hangzására utal.) Trump, vagyis Drumpf vitázik Clintonnal (akarjuk mondani Claytonnal), a folytatást ugye el tudjuk képzelni…

A nevek felvállalásától a Megyn gets Trumped alkotói nem ijedtek meg.

És van még ez is: Donald Tramp – The XXX Parody a WoodRocket gyártócégtől.

Egészen eredeti megoldás az, amit a Donald Trump Sex Parody VR Movie-ban láthatunk. Ebben a néző virtuálisan belebújhat Trump bőrébe, és kipróbálhatja, milyen is ingatlanmágnásként létezni a szürke mindennapokban.

Gigantikus, két órás mozi a Hustler által fémjelzett „The Donald”, ami kész Aranypolgár az eddig felsorolt cuccokhoz képest, ugyanis több jelenetben is bemutatja, milyennek képzeli el az elnökségért hajtó Trump életét.

És még biztos van több ilyen jellegű film is, de itt most inkább abbahagytuk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.