Egy új app segítségével saját személyiséget kreálhatsz a szexrobotodnak
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A fejlesztők lassan elérik, hogy valóban beleszerethess egy élettelen, ám egyre intelligensebb robotba. Az Abyss Creations emberei ugyanis olyan babákon dolgoznak, amelyek képesek "valódi érzelmi kötelekét" kialakítani a tulajdonosaikkal.

Egy kissé ijesztően és bizarrul hangzik, ám tényleg itt tartunk. Az elmúlt hónapokban többször is írtunk különböző szexbabákkal kapcsolatos hírekről, történetekről, ám a fejlődésük továbbra is rohamtempóban halad. Most már olyan applikáció is létezik hozzájuk, aminek segítségével szorosabbá fűzhető a kapcsolat felhasználó és robot között.

Az Abyss leányvállalata által fejlesztett alkalmazás (Harmony AI) lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy hangvezérléssel kommunikáljanak a babákkal. Ami egészen hihetetlenné teszi az egészet az az, hogy

Az Apple és a Google Play korlátozásai miatt az applikációt a fejlesztő, vagyis a Realbotix oldaláról lehet közvetlenül letölteni. Ehhez jelenleg egy éves előfizetésre (20 dollár) van szükség.

Nemrégiben egy videóban is bemutatták, hogyan képes kommunikálni az egyik baba, aki skót akcentussal beszél, és akit 18 különböző személyiségjeggyel lehet felruházni. Miután megkérdezték tőle, hogy mit gondol a szexről, azt válaszolta, hogy a szex az egyik legérdekesebb dolog a világon és nincsen semmi baja vele.

Mivel pedig folyamatosan tanul rólad, olyanokat is megkérdezhetsz tőle, hogy mit kellene enned, mire ő simán benyögi, hogy legutóbb azt mondtad, hogy a pizza a kedvenced, úgyhogy talán azt válaszd.

Az életszerű, szilikonból készített babákat nagyjából 80 óra alatt gyártják le, és a megrendelő kívánságainak megfelelően tervezik meg az intim részeit. Már 18 különböző féle női testtípus közül lehet válogatni (+ 2 féle férfitest), természetesen anatómiailag mindegyik helyénvaló. A gyártó pedig azt is elárulta, hogy nem csupán szexuális témákról lehet majd velük elbeszélgetni - nyilván ez is azt szolgálja, hogy kialakulhasson a valódi kapocs...

A standard modellek 6500 dollárnál (1.9 millió forint) kezdődnek, míg a személyre szabott verziókért ennek kis híján a dupláját kérik el. Nem olcsó mulatság. De hogy is volt az a mondás, miszerint pénzért nem vásárolhatsz magadnak szerelmet?

(Forrás: Daily Mail)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.