Eláruljuk, milyen csillagjegy alatt született a legtöbb sorozatgyilkos

Vajon a születésnapunk időpontja tényleg befolyással lehet a személyiségünkre nézve? Sokak szerint igen, mások szerint nem. Akárhogy is legyen, egy angol író megvizsgálta, milyen csillagzat alatt született a legtöbb sorozatgyilkos.

Sajnos az Egyesült Királyságban és az USA-ban is akadtak híres gyilkosok szép számmal. Olyan szörnyetegek, akik egymás után gyűjtötték az áldozataikat, borzalmas nyomokat hagyva maguk után. Nem csoda, hogy egy brit író, David Jester olyan érdekesnek találta ezt a témakört, hogy 2 éven át kutatta a különböző csillagjegyek és a sorozatgyilkosok közti összefüggést.

A kriminológusok számára világos, hogy a legtöbb gyilkos hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik. De ezt azt is jelenti, hogy azonos csillagzat alatt születtek? Természetesen vannak különbségek bőven, minden csillagjegy szülöttei között akadnak gyilkosok, ám a Jester listáján összegyűjtöttek közül a legtöbben

Ő itt például Robert Black, skót sorozatgyilkos. Igen, a csillagjegye bika volt.

Persze simán lehet, hogy ez az egész csak véletlen egybeesés, de azért kezdj egy kicsit gyanakodni, ha a bika jegyű haverod ingén indokolatlanul sűrűn pillantasz meg "ketchup foltokat".

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon