Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ugye megvannak azok a videók, amelyekben vibrátoron élvező nők különböző dolgokat csinálnak: éneklik a Csendes éjt, autót vezetnek – az anyóssal az anyósülésen –, vagy éppen a legújabb Manhattan-terven agyalnak.

Egy Youtuber szerint azonban az esetek többségében túl- vagy megjátszott jelenetekről van szó, és már nagyon elege van abból, hogy havonta szétkaszálja az internetet egy-egy ilyen videó. Így hát a fura kísérleteiről elhíresült Davison úgy gondolta, hogy a fenébe is, kipróbálja a saját bőrén, milyen egy punciba dugott műbrokival énekelni, olvasni, mászkálni az utcán, vásárolni, csúszdázni, vagy mondjuk beülni a Starbucksba.

Az eredmény? Semmi izgalmas. Azon kívül persze, hogy a Divison elmondása szerint rohadt kényelmetlen volt „viselni”, és nem kevésbé fárasztó, így hát nem különösebben élvezte az egészet. Mert közben simán kizárta mindazt, ami épp vele történik, arról nem is beszélve, hogy az igazi élvezetek lényegében fejben dőlnek el. (A kommentmezőben azért viccesen megjegyezték néhányan, hogy valószínűleg a vibrátorral volt a baj, és szívesen megnéznék, amint egy ütősebb, leleményesebb dildóval is megismétli ezt a napot.)

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.