Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nyilván tisztában vagy vele, hogy az első találkozás könnyen kínossá is válhat, illetve, hogy az első benyomás rengeteget számít. Egyetlen hiba is végzetes lehet, tehát jobb, ha odafigyelsz mindenre.

Talán nem is gondolnád, ám amikor odabaktatsz a randi helyszínére, akkor az egész már réges régen elkezdődött - köszönhetően annak a valaminek, amit úgy hívnak, hogy közösségi média. Egy friss felmérésben 5 000 szinglinek a randizási szokásait vizsgálták meg és az alábbiakat állapították meg.

A megkérdezetteknek majdnem a fele beismerte, hogy nagymértékben ítéli meg randipartnerét a netes posztjai alapján, szóval biztosan jobban jársz, ha tartózkodsz a nevetségesen béna, inspiráló idézetektől és persze szánalmas képeket sem töltesz fel magadról. Még akkor sem, ha szerinted azok menőek, mint például: olyan kép,

  • amin egy sportautó mellett (ami persze nem is a tiéd) feszítesz napszemüvegben;
  • amin épp nagyon erőlködve emeled a súlyokat a konditeremben
  • amin benyugtatózott, szerencsétlen vadállatokat simogatsz
  • amin félmeztelenül állsz a tükör előtt.

Ezzel szemben feltehetsz olyan képeket, amelyeken a kutyádról gondoskodsz, a családoddal vagy, illetve a nyaralós képek is teljesen rendben vannak. Ezek alapján pozitívan fognak megítélni - legalábbis a felmérés szerint.

A posztokon és képeken kívül persze akad még valami, amire nagyon oda kell figyelni, ez pedig a helyesírás. Simán tönkre vághatod a randit azelőtt, hogy odaérnél, ha előtte helytelenül begépelt üzeneteket küldesz az illetőnek.

Amikor pedig megjelensz, az első amit a legtöbben megnéznek rajtad, az a mosolyod és a fogaid, szóval nem árt kiemelt figyelmet fordítani erre a területre. És persze az öltözékednek is rendben kell lennie, hiszen a válaszadók 35 százaléka egyetértett abban, hogy ez az aspektus sokat számít a megítélésben.

Most már tudod, hogyan kell nem elbaltázni az első randit azelőtt, hogy tulajdonképpen elkezdődne, így aztán nem is maradt más hátra, mint hogy sok sikert kívánjunk a jövőre nézve.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.