A klip, amivel Emily Ratajkowski rárúgta az ajtót a világra (18+)
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A telt idomokkal rendelkező filigrán szépség egy videoklippel robbant be, azóta pedig a legfelkapottabb modellek egyike. Mutatjuk a klipet. Mind a két verziót!

Robin Thicke Blurred Lines című klipje végigsöpört a világon több mint 4 éve, és nem feltétlenül azért, mert kellemes a zene, hanem leginkább a merész húzás miatt: összegereblyéztek pár szemrevaló modellt, akik a kamera előtt vonaglás nem túl bonyolult művészetét mutatták be. De az igazán zseniális húzás az volt, hogy csináltak belőle egy cenzúrázatlan verziót is.

Ebben a klipben látta meg Ben Affleck is Emilyt, és azonnal David Fincherhez fordult, a Holtodiglan rendezője ugyanis épp egy olyan lányt keresett a szerető fiatal diáklány szerepére, aki első pillantásra elhiteti a nézővel, hogy na igen, érte tényleg képes a főszereplő mindent tönkretenni. És ugye elő is kapta csodamelleit.

És hát akkor jöjjön a 18+-os verzió:

És azt tudtad, hogy a bonyolult vezetékneve nem is annyira bonyolult? Az a titka a lengyel névnek, hogy nem kell ejteni középen a "j" betűt. Ma sem keltünk fel hiába.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.