Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szakállolaj tipikusan az a cucc, amiről azt gondolod, hogy nincs szükséged rá – egészen addig, amíg ki nem próbáltad. Kend fel az arcodra a Tankit.

Amikor először hallottam arról, hogy létezik olyan, hogy Tankcsapda szakállolaj, felhorkantottam, mert mennyire vicces termékkapcsolás már ez. A tankok logóját simán el tudnám képzelni egy motoros láncfűrészen, vagy barackpálinkán, de lássuk be, a szakállolaj poénabb. Nem ez az első alkalom, hogy popsztárok saját kozmetikai branddel támadják be a piacot, ott van például Beyonce.

A párhuzam kissé erőltetett, és előnytelen, mert Beyonce soha nem tudná úgy elénekelni a Jönnek a férgeket mint Luki, de érted. Na de menjünk tovább.

Miért hasznos a szakállolaj?

A hajad is lehet száraz, sprőd, töredezett, sőt a fejbőr alatt kiszáradhat korpásodhat. A szakállnál ugyanez a helyzet. Fontos, hogy ápolt, kellemes tapintású legyen, ne száradjon ki, és az alatta lévő bőr ne pirosodjon, ne legyen pikkelyes a kiszáradástól. Aki már valaha eljutott odáig, hogy esetleg nyolc-tíz napos borostát növesztett tudja, hogy milyen rossz, amikor viszket. Ezen segítenek a szakállolaj természetes összetevői.

Maga a cucc nagyon metál, az ember ránéz és lelki füleivel máris fémesen zúzó riffeket hallucinál. A csomagolás atom, de a legjobb, hogy nem marketingtrükk, ugyanis a maga műfajában a szakállolaj sokkal jobb cucc, mint a borítás, és ezt abból lehet lemérni, hogy rendszeres használat esetén rövid időn belül jobban néz ki az ember arcszőrzete. Na most az gondolhatnád, hogy a cucc mellékhatása az lesz, hogy kívülről fogod fújni az összes Tankcsapda dalt, de nem, ellenben sokkal ápoltabban fogsz festeni.

Mi is ez pontosan?

Mi történik, ha Magyarország első számú rockzenekara találkozik egy szakállápoló termékeket gyártó rajongóval? Megszületik egy olyan szakállolaj, amely mögött több hónapnyi munka, próbagyártás, arculat tervezés és tucatnyi illatvariáció kipróbálása áll. Az eredmény? Egy bio alapanyagokból készülő, exkluzív csomagolásban kapható, igazi frissítő és ápoló szakállolaj, amely kivitelezésében egy luxusparfümnek is becsületére válna. A Tankcsapda Szakállolaj! egy közös munka végeredménye: kézzel készülő magyar termék, minőségi szakállápoló olaj. Összetevők: szőlőmag olaj, jojoba olaj, avokádó olaj, ricinus olaj, parfüm, E-vitamin, squalene

Az ötlet nem Lukácséktól származik, bár ez semmit nem vesz el a cucc értékéből, az ötlet mögött ugyanis az African Spa áll. A kézzel készült szakállápoló terméketet gyártó cég számára a mintát a Borknagar metálzenekar jelentette (ennyit Beyoncéról…), akik saját szakállolajjal rukkoltak elő. Szerencsére a Tankcsapda kúlnak találta az ötletet, és pár hónapnyi kísérletezés után meg is született ez a dolog:

Egyébként pedig így ápold a szakállad:

(Fotó: Erőss Elemér)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.