Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pénteken veszi kezdetét a phjongcshangi téli olimpia, ennek apropóján pedig egy igen érdekes hír is megjelent a sajtóban. Mi is megírtuk, hogy a sportolók számára nem kevesebb, mint 110 ezer óvszert biztosítanak, amiből egyértelműen arra következtethetünk, hogy az olimpiai faluban gyakorlatilag megállás nélkül űzik a lepedőakrobatikát.

Ha tehát eddig véletlenül azt gondoltad volna, hogy a Dél-Koreába megérkező sportolók napja csupán hajnali kelésből, tudatos táplálkozásból, rengeteg edzésből és versenyzésből áll, akkor ki kell józanítunk; mindezek mellett rengeteget szexelnek.

Az egyik dél-koreai óvszergyártó, a Convenience Co. egészen pontosan 100 ezer gumit biztosít a sportolók számára, míg további 10 ezret adományozott az AIDS ellen küzdő dél-koreai szövetség.

Ez a mennyiség simán elegendő fejenként 30-40 menethez, ami persze baromi soknak tűnik, de Londonban a 2012. évi nyári olimpiai játékokon például már az első héten felélték a sportolók a 100 ezres gumikészletüket. Ennek tükrében nem csoda, hogy 4 évvel később Rióban már 450 ezer óvszerrel készültek, tehát 42 jutott egy főre. Tudnak valamit ezek a zsivány olimpikonok.

Persze ez a hihetetlen mennyiségű szex érthető, ha azt vesszük alapul, hogy az olimpiára érkezők tele vannak energiával, versenyzés közben felszabadul bennük egy csomó adrenalin, nyilván sokszor feszültek, stresszesek és idegesek, a testükben a különböző hormonok szintje az egekbe emelkedik. Ilyen állapotban pedig nincs mit csodálkozni azon, hogy ilyen gyorsan megcsappannak az óvszerkészletek. Pláne, ha ilyen csajok vesznek részt most is a téli olimpián:

L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) által megosztott bejegyzés,

L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) által megosztott bejegyzés,

siljenorendal (@siljenorendal) által megosztott bejegyzés,

siljenorendal (@siljenorendal) által megosztott bejegyzés,

Van még kérdés?

(via) (Instagram) (Instagram)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.