Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A címben finomkodtunk, ezért most kicsit egyértelműbbek leszünk: Lisa Ann több tucatnyi profi sportolóval dugatta meg magát. A hangsúly a hogyanon van.

Nem csalás, nem ámítás, Lisa már 43 éves és csak egy éve akasztotta szögre a vazelines kulacsot, amire előtte körülbelül 500 filmben volt szüksége. Nem egy mai csirke, de azért jól karban tartotta magát és az sem csoda, hogy azóta sem tud diszkréten megülni a popóján.

Mivel egy ideje egy amerikai rádió egyik sportműsorát vezeti, ezért néhány napja vendégül látta a Fox News riporterét a lakásában és - micsoda meglepetés - a sport mellett szó esett a hölgy nemi életéről is.

Lisa bevallotta, hogy egy rakás atlétával és profi sportolóval szűrte össze a levet, ami meglehetősen enyhe kifejezés, de azt mégsem írhatjuk le, hogy a csaj a profi futball liga és a kosárlabda szövetség házi macája volt az elmúlt években. (Azaz mégis leírtuk. Egye fene!) A módszere, amivel ezt a mai napig sikerül abszolválnia arcpirítóan egyszerű.

Egészen egyszerűen kiválasztja, hogy kit szeretne a lábai között vendégül látni és beköveti Twitteren. Ez a jelek szerint már az egész amcsi sportvilág számára egyezményes jelként funkciónál, ugyanis erre elmondása szerint két-három napon belül egy privát telefonszám érkezik válaszul, a többi pedig már csak szervezés kérdése.

Nos, ennyi. Minek túlbonyolítani?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.