Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Anna Heaton nagyon igyekszik megtalálni az igazit mielőtt betölti a harmincat, valamiért azonban soha nem sikerül szerelembe esnie.

Pedig az esélyt folyamatosan megadja, hiszen gyakorlatilag szünet nélkül ismerkedik és randizgat. Próbálkozott már a különböző társkereső applikációkkal, ismerősökön keresztül, sőt már egy párkeresős tévéműsorban is részt vett, mindhiába.

Anna on Twitter

Obvs had to post this for #NationalWatermelonDay 🍉🍉🍉

Ha az önmagában nem lenne elég furcsa, hogy 77 első randin vett részt 2 év leforgása alatt, akkor hadd áruljuk el róla azt is, hogy minden pasiról külön táblázatot készít a találkozó után, amelyben értékeli őket egy 20-as skálán. Különböző kategóriákban pontozza a jelölteket, úgy mint "külső", "személyiség" és "szikra". Persze, teljesen normális dolog...

Anna on Twitter

Standard #Ascot selfie @Ascot 🥂

Anna beismeri, hogy igencsak válogatós és azt is, hogy kétségbeesetten keresi azt a férfit, aki le tudja venni a lábáról, mielőtt betölti a harmincat jövő májusban. Az ideális férfit úgy írta le, mint aki magas és kisportolt, szépen, flancosan öltözködik - rózsaszín pólót hord (miért pont azt?) - és nem veszi túl komolyan magát.

- ecsetelte a helyzetet Anna, aki elmondása szerint nem akar elmenni 100-ig, ami a randik számát illeti, ám attól fél, hogy ez a realitás. Harminc éves korára már szeretne eljegyzést, hiszen az összes barátnőjének van már férje vagy pasija, ő az egyetlen, aki nem talált még rá az igazira.

Anna on Twitter

Thanks to the wonderful @takemeoutuk makeup artists for last night's look 😘 #loveit #TakeMeOut

Nekünk valami azt súgja, hogy elég nagy eséllyel marad tényleg egyedül, mindenesetre sok sikert kívánunk neki, hátha a 100. férfi megdobogtatja majd a szívét.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.