Ez a bolt megmenti a karácsonyod! Menő ajándékok a Donkey shopból!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Fogadjunk, hogy tavaly (illetve minden korábbi évben) megfogadtad, hogy jövőre tényleg nem az utolsó pillanatra hagyod a karácsonyi bevásárlást, s amíg mások a pláza és a pszichiáter között ingázva töltik a decembert, neked az egyetlen feladatod az adventi naptár ablakainak kinyitogatása és a csoki behabzsolása lesz.

Segítünk, hogy ez idén tényleg így is történjen, és féktelenül sörözgethessünk szombaton délután a Sport1 előtt, amíg a többiek parkolóhelyet keresnek a plázában! A német Donkey ajándékaival az összes családtag számára emlékezetes marad az idei karácsony, és a legjobb, hogy a webshopnak köszönhetően mindehhez ki se kell mozdulnod a lakásból!

A kínálat teljesen korrekt, ugyanis mindenkinek be tudunk vásárolni, az ajándékok kategóriánként/témánként rendszerezve vannak:

- Fürdőszoba

- Gyerek

- Konyha

- Papír

- Utcai

- Karácsony

Így is van, itt a lényeg, hogy karácsony van, de egyébként az oldal teljesíti a küldetését a haverok születésnapjain is, ugyanis a megúszósan vicces ajándékoknál kicsit többet hoz funkcionalitásban. Ellenőrizzünk le pár darabot a kínálatból:

Itt van például ez a csibész kis krokodil. Lássuk be, hogy minél korábban szembesíteni kell a kölköket az urbánus veszélyforrásokkal, például a lefolyóból felkapaszkodó krokodilokkal. Főleg Újpesten elég veszélyesek, de állítólag több vidéki kistelepülésen is felbukkantak már. Hát ez a kis eszköz jól kigúnyolja ezt a veszedelmet! Ideális minden korosztálynak.

Aztán, ahogy tovább haladunk, egyből megbotlik a szemünk ezen a remek kis memória-fejlesztő eszközön. Amikor mi kis takonyosak voltunk, akkor maximum kis béna figurákkal tesztelhettük és javíthattuk emlékező tehetségünket, de ennek vége. Oszkár teljesen bezsongott, mert ő fejből tudja még a tartalékcsapat szertárosainak is a nevét, de szerintem ebből még ő is tanulna. Kortalan javallat a fa alá!

Ebben a Mikulásban van valami perverz. De ezt nem kell tudni példuál a nagymamának, aki majd kapja, hogy igazából ugye felmerül a kérdés, hogy két oldalról a teavíz alatt történik-e valami a sztoriban, mert az a piros orr...ajjajj...Nagymama, boldog karácsonyt!

 

Klasszikus ajándék kisgyermekes anyukának. Hát igen, mert a gyerek kevéssé használja majd, ő csak kedvezményezettje lesz a szolgáltatás színvonal emelkedésének, jóízűen, nagyokat kacagva fogja visszafröcskölni anyuci arcába a tökfőzeléket, mert beröhög a kishajótól. De szép!

 

Ez viszont már tényleg a gyermeké lesz. Úgyis mostanában eleget olvasunk arról, hogy a kis lurkókat le kell szoktatni a gimnáziumról, helyette irány a szakközép, már miért ne ismerkedne meg minél korábban a fúrógéppel? Még zenél is!

A Player szerint ez egy vicces kis bolt, ahol tényleg talál az ember szórakoztató, kedves ajándékokat, fotelből, sörrel a kezében. A többiek meg álljanak sorba, ha akarnak! Na jó, ha kézzel is szeretnénk megfogni a fúrós párnát, akkor a Westendben le lehet mustrálni a készletet, úgy fizikailag is, szemben vannak a Starbucks-szal.

(x)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.