Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Veronica Vain a legújabb szenzáció. Az első filmjét amerikaiak milliói várják türelmetlenül a laptop mellé bekészített kézkrémmel együtt. Ez az év "tündérmeséje". Olvasás közben ér pironkodni.

Paige A. Jennings a Wall Street egyik menő cégénél, a Lazard Asset Managementnél gyakornokoskodott, ami általában nem jelent rosszat a pénzügyi szakterületen elhelyezkedni vágyó fiatalok számára. Paige-nek azonban nem igazán feküdt a napi nyolc óra íróasztal mögött ücsörgés. Nem is a végeláthatatlan grafikonok és kimutatások miatt fájt a feje, hanem inkább azért, mert a karót nyelt pénzemberek között napközben csak titokban tudott maszturbálni. (Nem mi mondjuk, hanem ő.) Egy nap ezért gondolt egyet, otthagyta az egész kócerájt és azzal a lendülettel átnyergelt a pornóbizniszbe. A polgári nevét ezzel el is felejtheted, mert a hölgy manapság már Veronica Vain néven tolja az ipart. A sztori persze ezzel még nem teljesen kerek, ugyanis Veronica valami hihetetlen precizitással építgeti a karrierjét. Akkora hype-ot kerekített maga köré, hogy a tengerentúlon sokan már mással sem foglalkoznak, csak félpercenként ráfrissítenek a Pirate Bay-re, hátha végre felbukkan a vörös szépség neve egy XXX-kategóriás video címében.

Az biztos, hogy a Lazardnál néhány felsővezető meglehetősen rossz szájízzel gondol a hölgyre, hiszen a kilépését követő napokban a Twitterére kipakolt két képet, amiket a cég vécéjében csinált a pucér seggéről és ez – legyen bár az említett hátsó bármennyire is gusztusos – nem igazán fér bele a makulátlan cég munkahelyi etikettjébe.

Veronica igen aktív az említett közösségi oldalon, ráadásul nem fél meredek dolgokat leírni, ami azért mégsem olyan meglepő, hiszen hamarosan az egész világ látni fogja őt kívülről-belülről. Mit szégyenlősködjön, ugye? Két kedvenc aranyköpését szó szerint idézzük. Az első lehetne akár az ars poeticája is: „Épp most hagytam ott a Wall Streetet, mivel nem tudtam abbahagyni a masztizást munkaidőben és inkább azt szeretném, ha ráélveznének az arcomra.” A másik szösszenete szintén rendkívül mélyen szántó: „Otthagytam a munkámat, mert ha már úgyis seggbe kúrnak, akkor menjek is vele valamire.”

Nem ő az első, aki egyszerű polgári foglalkozást hagy hátra a pornó miatt, de az kétségtelen, hogy ilyen látványos pálfordulásra még nem nagyon volt példa ebben a bizniszben. Az már a céges belépőjén is jól látható volt, hogy Paige – elnézést, Veronica – nem egy rossz bőr…

… de a múlt héten szintén a Twitterre kipostolt forgatási fotókon már úgy néz ki, mint aki a pornó-Oscar „Legjobb gangbang egy platónyi félrészeg kőművessel”-díjára hajt.

A képeket egyébként a Kayden Kross nevű szőke (szintén zenész) pornószínésznő csinálta róla. Az a Kayden, akit Veronica a BroBible-nak adott interjújában a példaképének nevezett, és aki ezután egy hat számjegyű összeget fizetett neki azért, hogy feküdjön össze a gyermeke apjával. (…) Hoppácska! Ezt vegyük át még egyszer! Tehát az van, hogy a pornós Kayden Kross, aki már csak hobbiból teszi szét a lábait kamera előtt, mivel saját produkciós cége van, leszerződtette Veronicát nem kevés pénzért egy olyan filmhez, melyben a Manuel Ferrara nevű francia színész fogja jól megaprítani, aki amúgy civilben Kayden pasija. Íme egy kép a boldog párról.

Láthatóan tökéletes az összhang, igaz, Manuelnek a kép elkészítése után rohannia kellett, mert estig még le kellett ápolnia két apakomplexusos sztrippert meg egy kisnyugdíjast, aki igazából a Faterok motoron 2 szereplőválogatására akart menni, de véletlenül rossz sorba állt.

Visszatérve Veronicára, ő természetesen nem áll meg anál annál, hogy hagyja magát jól megabrakolni a példaképe embere által, mivel benevezett a SexFactor című Las Vegas-i produkcióba is, ami tulajdonképpen olyan, mint az X-faktor, csak itt nem a mikrofont kell két marokra fogni. Konkrétan nyolc fiú és nyolc lány fogja egymást hetekig pocsékolni élő egyenes adásban, a végén pedig egy páros egy millió dollárral és fura, kacsázó járással távozhat a bűn városából. Trailert is kaptok.

Az angolul nem jól beszélőknek segítünk. Az egyik zsűriző hölgy ilyet szól az egyik nevezőnek: „Hát, igazán nagy farkad van, szóval ez egy jó kis show lesz.” A másik zsűritagról pedig elég annyit tudni, hogy ő meg egy millió dollárra biztosította a péniszét és ezzel már be is lőttük a színvonalat.

Veronicának egyébként barátja is van, aki állítólag egy teljesen normális irodai alkalmazott, és aki a frissen pornódívának felcsapott hölgy elmondása szerint támogatja őt mindenben. (De szép is a szerelem!) A kisasszony sztoriján egyébként már hetek óta pörög egész Amerika és akkora várakozás előzi meg az első filmjét, hogy az a bizonyos hat számjegyű összeg egészen biztosan többszörös megtérülést hoz a befektetőknek.

Mivel is zárhatnánk ezt az önmegvalósítás fontosságáról szóló szívmelengető történetet? Talán az a leghelyesebb, ha röviden összefoglaljuk a tanulságot: a Wall Streeten dolgozni szopás.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.