Azt már tisztáztuk néhányszor, hogy a legnagyobb szívás az életben, amikor az embert megcsalja a partnere. Ennek elkerülése érdekében most felsorolunk 3 személyiségtípust, akik erre a leginkább hajlamosak.

Arról már korábban is írtunk, hogy egyesek számára még az sem egyértelmű, hogy mi számít megcsalásnak, illetve arról is, hogy mikor hajlamosak leginkább félrelépni a nők. Ha mindezeken sikerül túllendülni, következzen az emlegetett három típus, amelyeket a téma szakértője, Matthew Hussey nevezett meg.

1. Az önimádók

magyarázza Hussey, figyelmeztetve ezzel a férfitársadalmat, hogy legyenek nagyon résen, ha egy igazán nárcisztikus nővel hozza össze őket a sors. Azt is érdemes tudni, hogy az ilyen önimádók általában kevésbé elkötelezettek egy kapcsolatban, hiszen úgy gondolják, tudnak ők a jelenlegi párjuknál jobbat is találni.

2. A bizonytalanok

A barátnőd mindig elégedetlen önmagával? Tényleg semmi, de semmi önbizalma nincsen? Ha a válasz igen, akkor mielőbb kezdj el dolgozni a párod önbizalmán, különben megcsalás lehet a vége. A folyton bizonytalankodók ugyanis hajlamosabban a félrekacsintásra.

3. Az önzők

A szakértőnk szerint az önző emberek sok esetben nem rendelkeznek megfelelő erkölcsi tartással, ami a kapcsolatukat illeti, éppen ezért nagy eséllyel fognak félrelépni. Hogy miért? Nos, azért mert az önző személyek nagy ívből tesznek az érzelmeidre.

Érdemes tehát nagyon odafigyelni, ha a barátnőd a fenti kategóriák egyikébe sorolható. Arról pedig ne feledkezz el, hogy...


(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon