Ez a srác egy évig építette a saját bárját, ami az univerzum legmenőbb underground helye lett
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Alexey Steshak nem egy hétköznapi figura, és nem is a türelmetlen fajtából való. A többek között belsőépítészettel, modellezéssel, bútortervezéssel, famegmunkálással és fémfeldolgozással is foglalkozó Alexey legutóbbi projektje épp a saját bárjának kipofozása volt. Egy évbe telt, de a végeredményt nézve erősen megérte.

A fickó klubja, a Black Bar Oroszországban - egész pontosan az Altaj Köztársaságban - található, és legalább olyan sötét és sejtelmes, amennyire a neve sugallja.

A koncepció az volt, hogy legendákat gyűjtsenek a helyről az emberek emlékei alapján és fordítsák át történetekbe. Így az új bár tulajdonképpen egyúttal egy mesekönyv is lett.

Az egész klubot tulajdonképpen egy őrült zseni professzor, Professor Melt, és az ő vagyonos barátja, Gilbert Black, valamint az olvadás köré építették. Egy fiktív világ köré, amiben vannak robotok, van szerelem, de leginkább olvadás.

Az olvadt tárgyak és a mozaikok mindenhol visszaköszönnek, ahogy a robotokra hajazó fémdarabok is.

Minket megvett a srác, olyan hihetetlenül ötletes és különleges lett a hely, hogy ilyet még egy hallucinogén szer sem tudna kifacsarni az elménkből.

(via Bored Panda)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.