Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha azt hitted, hogy ma, a csúcstechnológia és a digitális forradalom korában már senki sem utazik a telefonszexre, akkor bizony tévedtél. Valószínűleg nem minden nő álma az, hogy szextelefon-operátorként keresse meg a mindennapi kenyerét, ugyanakkor még mindig akadnak jócskán olyanok, akik vígan űzik az ipart. Ilyen a 32 Sarah is, aki részletes bepillantást nyújtott a mindennapi teendőibe.

Nők nem szokták hívogatni, legalábbis egymagukban – ilyen csupán egyszer fordult elő –, a párok viszont gyakran tárcsázzák őt, és elmondása szerint velük sokszor izgalmas és élvezetes a beszélgetés, és nem ritkán parázs vége lett a dolognak.

Képünk illusztráció

A „sztereotípiaszótár” szerint ezek alatt szemüveges, főként a virtuális (digitális vagy fantázia-) világban kiteljesedő, pattanásos okostojásokat kell érteni, akik elsősorban nem a karizmájukkal hódítanak. Na jó, azt azért tegyük hozzá, hogy a szex-, és főként a pornóipar alaposan átértelmezte a nerd szó jelentését – úgymond kissé megszépítette és vonzóvá varázsolta őket.

A nerd eredeti jelentése valami más, mint amit manapság értünk alatta

Sarah-t egyszer valaki azzal a kéréssel hívta fel, hogy pulyka szeretne lenni, sőt mi több, hálaadási vacsora. A nő belement a buliba, és elhitette a klienssel, hogy ő valóban nem több egy hatalmas szárnyasnál, amelyet feltálalnak az asztalnál. (Igen, valóban hihetetlen, hogy egyeseket milyen vágyálmok izgatnak fel.) Ez még belefért neki, ugyanakkor természetesen akad egy csomó elborult agyú, perverz fasz, aki hihetetlen dolgokért hívogatja. Egy férfi egyszer arra kérte, hogy játssza el az ő 12 éves lányát, mire Sarah elküldte az illetőt a picsába.

– fejtette ki a 32 éves nő.

Képünk illusztráció

Mivel a férfiak sokszor gátlástalanul bombázzák kéréseikkel a vonal másik végén lévő, szexi hangú operátort (aki e történetekben mindig a képzelet tárgya), ezért határozottan, markánsan kell fellépni velük szemben, és tudni kell meghúzni a határt, ugyanis a hívások mintegy 10 százaléka tartozik az abszurd vagy a bicskanyitogató kategóriába. Ugyanakkor olyan is volt már, hogy egy pár többet szeretett volna tőle:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.